Icketraditionell..

.. midsommarhelg.. Men jag är så nöjd så det går inte att beskriva..

Torsdag var jag aaningens övertrött o trodde mig klara mer än jag gjorde.. Satt mig sent vid datorn o så råkte en blinkning bli cirkus ett par timmar.. Opppssi.. Erkänner, sånt händer mig både nu o då, men bara om jag ite har något att passa dagen efter. Gissar att mina vuxenpoäng drogs ner ordentligt, för en vuxen människa är väl smart o släcker lysen o slår av dator o TV när den blir trött? När jag vaknade så var jag faktiskt smart nog o bädda ner mig med kudden. Vad klockan var törs jag dock inte tala om men det handlade om att mobilen inte förstått att midsommarafton inte var vardag.. ;-)

Sov mycket gott till bortåt lunchtid då jag vaknade och upptäckte jag inte hade något kaffe hemma. *suck* Åt frukost o tänkte jag ska nog klara mig utan kaffe en dag eller två.. Vid 17-tiden gav jag upp o cyklade till närmsta inköpsställe och inhandlade ett halvkilo. Inte för att hade behov av ett helt halvt kilo, men de fanns inte i lösvikt.. Hem o ladda perkulatorn och gissa om jag log när doften fyllde rummet. Varenda klunk var sen som himmelriket.. Beroende? Jag? Nähädå, inte alls ;-)
Kvällen blev mycket lugn och jag kikade mest på program med bilder. Ja, alltså, dem som visas på SVT. Hade en del kontakt med J och fick några hintar om lördagen. Dock inga löften, vilket jag förstår eftersom han ju har en 11-åring att ta hänsyn till. Hade han inte tagit dessa hänsyn till 11-åringen så hade jag inte varit det minsta intresserad så därför anpassar jag mig. Men, det betyder inte att jag alltid är tillgänglig så J anpassar sig även efter mig. När jag tänker efter så har vi dejtat sedan tidig oktober, och gör det fortfarande. Jag börjar få hintar om vad/var de gör på lediga dagar och snart så kanske jag vågar ta steget o cykla dit de är *L*

Somnade gott utan blommor under kudden och vaknade utvilad innan 8 på lördagen. Så skönt! Lååång frukost, med kaffedoft och smak. Latade mig. Sen hörde J av sig o frågade om jag var hemma på em. Hade inget planerat så gjörde inte det minsta för att spela svårfångad utan sa direkt; Ja!!!
Lördagen blev en alldeles underbar dag! Mer säger jag inte!!! Men lovar, att efter ett par timmars latande i soffan så somnade jag gott.

Vaknade på söndag och regnet smattrade utanför, men inte 5 km bort. Dock skulle det inte bli något bad för dem så fundering på om jag är hemma. Japp!
Söndagen blev än trevligare än lördagen och har gett mig ett fånleende att dela med mig av. Joo, jag gillar såna där fånleenden och delar med mig till andra för rätt vad det är så är det jag som behöver ett.

Hur detta med J kommer att utvecklas, eller invecklas, har jag inte minsta aning om, TackoLov, men jag mår bra just nu och kommer somna med ett leende med tanke på helgen. Ett + till honom är att han fått känna på mitt PMS-humör och ändå kommer tillbaka.. hmmm... Han är nog liite skum..

Idag regnade det när jag cyklade hem från jobbet.. Jag sjöng i kapp med öronsnäckorna och så råkte jag räjsa rätt o mitt genom alla vattenpussar så det skvittrade om cykeln.. Samlade massa vuxenpoäng när jag både motionerade snabeldraken och svabbsåpan, samt fixde fisken som jag inte orkade med igår.. TackoLov så behövde jag inte rensa den utan räckte jag stekte den. Kokat päremos och värmt ett gäng vitaminsaker.. Morgondagens lunch är, förhoppningsvis, god och näringsrik.. Ja, blev 3 till luncher men kan ju inte äta alla samma dag..


Kommentarer
Postat av: Pia

Jag anar förälskelse i luften! :o)

Kram!

2008-06-25 @ 19:33:47
Postat av: Blackout

Vad härligt med J, hoppas allt utvecklar sig till det bästa. Min man hade 2 pojkar, delad vårdnad, när vi träffades och det blev ihopflytt efter ett år, men jag fixade det bara i tre år sedan skaffade jag en lägenhet och vi blev särbos, vilket vi var i 12 år. 2000 flyttade vi ihop igen (pojkarna utflugna) och 2001 gifte vi oss och lever happily ever after...

Lycka till!

Postat av: Lena

En somrig hälsning till dig!

2008-07-24 @ 20:06:47
URL: http://lenjangel.webblogg.se/
Postat av: Blackout

Bara nyfiken. Hur går det?

2008-07-31 @ 01:26:14
URL: http://blackout.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback