Invanda mönster..

.. lever kvar trots man, Jag, vet vad som hänt och med egna ögon ser att detta är något annat än det brukar..
Förra helgen fick jag förmånen att ha lillhårbollen här. Ingen gammelhårboll och det kändes i hjärtat. Men jag var jätteglad jag fick ha lillen. Mitt synintryck sa mig det är lillen, likaså hörseln samt de vanor han har sa mig att det var han som var här.. Ändå kom jag på mig själv att säga gammelhårbollens namn när jag pratade med honom... och det hände fler gånger Efter att jag upptäckt jag sagt fel.. Inte konstigt han inte reagerade ibland.. Många trevliga promenader blev det i alla fall och några cykelturer. Synd jag inte har semester samtidigt som ex-grannen för då hade jag fått flera veckor att träna på använda rätt namn till lillhårbollen. Tyvärr kommer hundvaktandet minska eftersom ex-grannen oftast åkt iväg med lillen och jag fått ha gammelhårbollen. O så har hans särbo fått jobb i stan så kommer troligen inte bli det minsta hundvaktande från i höst för då är ju hon hemma o sambo

Förändringar och omroganisation fortsätter på jobbet. Tyvärr har en göörgoo tjej sagt upp sig, men jag förstår henne. Kommer att sakna henne när hon inte är kvar. Är lite skraj för att jag ska beordras att överta hennes jobb för jag trivs så bra med det jag gör, fast även det är ett slitgöra många gånger. Men, har tänkt på saken i lite andra perspektiv och inbillar mig att ledningen tycker jag gör ett ävlans bra jobb där jag sitter så dem kommer inte flytta min rumpa.. Hoppas jag iallafall :-)

Denna helg har varit väldigt lugn.. Fast jag fick besök av J igår och det var inte lugnt för vi råkte titta på någon komedi på TV och skrattade tillsammans.. Så mycket jag tycker om honom för hans humor, vilken är rätt likasamma som min.. Eller också är han en väldigt bra skådespelare ;-) Själv klarar jag inte av skådespela inför honom utan lämnar ut mig och bjuder in honom. O korsigalonerna, han kommer tillbaka..

Tog en liten cykeltur idag som blev 22 km.. Låter långt men var bara ute 1,5 timme.. och 1,5 timme är ju ingenting..

Ja.. Jo.. Just det.. Har också tågbiletter till dalarna och bästa skolkompis från högstadiet som jag pratar med ungefär 1 gång per år men varje gång känns som om det var igår vi pratade sist, och jösses vad timmarna försvinner.. Lördag 24 maj kl 08,05 bär det av. Åker hem onsdag för hemma är ändå bäst och vill ha några lata dagar för mig själv..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback