Det har snöat....

..nästan hela dagen så nu är det vintervitt överallt.. snö på träd, tak o vägar.. o jag älskar det.. allt blir så mycket mjukare o ljusare.. o allt känns mycket lättare.. o jag hoppas det håller i sig..

O Bond-showen var nice.. De sjöng väldigt bra men kläderna verkade de bara ha rafsat ihop.. men det spelar ingen roll.. Det var en skön stunds avkoppling mot vardagen..

O så vann Leksand igår.. ledde med 0-2 borta i Scaniarinken mot Södertälje men sen vakna SSK, eller var det månntro Leksand som lurade till.. Nåja, det slutade iaf med seger i förlängningen..

Var o tittade på en 1:a på Tomtebo i em.. visserligen bara 33m2 men det finns mycket som talar för..
Den ligger i ett område jag gillar med naturen runt hörnet
Välplanerad med sovalkov, 5 garderober, kokvrå med ett köks alla attiraljer på 2:a våningen med balkong
- Internet o kabelTV ingår i hyran
- Det blir närmare till jobbet så jag kan gå
- Det verkade finnas flera hundar i huset som jag kan bli kompis med o ställa upp som hundvakt ibland
- Huset är byggt -96 o rätt fräscht

Vad talar emot då?
- Kökssoffan får inte plats där.. men den kan jag sälja
- Jag måste köra saker på återvinningen.. de ska ändå dit
- Jag måste packa allt jag äger o har.. flyttkartonger finns på vinden o jag är fullt rörlig
- Flyttstädning.. jaja, är väl på tiden att lägenheten får sig en ordentlig genomstädning
Jag har till på fredag att fundera.. o övertala nuvarande hyresvärd att jag ska få kortare uppsägningstid för jag har inte råd med dubbla hyror i 2 månader.. O jag förstår inte varför de skulle neka mig det för de har ju ändå sagt att de vill att jag flyttar..


Var väldigt oeffektiv på jobbet idag.. men det kändes som att gårdagens funderingar o problemlösningar tog all kraft.. jag får ta igen det imorgon.. o imorgon måsta jag in på Djurmagazinet o få detaljer för Stockholmsresan på fredag.. Funderade på om jag kan avstå den o få tillbaka pengarna men den är ju betald o jag behöver komma bort lite.. få lite miljöbyte ett par dagar.. sitta i en buss o se landskapet fara förbi utanför fönstret..  bara sitta o vara o åka med.. gå på ställen jag aldrig varit på o upptäcka saker.. Fast upptäckelser kan man göra i sitt närområde också.. om man bara öppnar ögonen o ser ut.. ser möjligheterna.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback