Förbannade PMS-humör..

..som gör att jag blir överkänslig o tårarna börjar rinna för ingenting.. Det blev så igår när T sa att han inte skulle åka med sina bröder till syster o hennes familj.. Är han dum eller bara idiot.. Jag vet (?) nåja tror iaf, att han gillar sina syskon o systerbarn så jag fattar inte varför han säger nej till att vara med dem under julhelgen.. Om han åtminstone kommit med en ursäkt som verkat rimlig.. men så smart var han inte.. sa han inte kunde åka dit för att han var rädd att han skulle stöta näsbenet o han därför skulle bli grinig.. OK, han fick en smäll i förrgår o näsan är skadad.. men det är inte nån ursäkt att inte åka till de som gillar en o man gillar själv.. 
Fast jag vet (tror jag) att det ligger andra saker bakom också.. o kanske var det fel av mig men jag sa att han skulle fundera på varför han inte ville åka.. Jag har bett om ursäkt för han behäver inte redovisa något för mig överhuvudtaget.. han är bara ansvarig inför sig själv..

Och i morse började mensen så då förstod jag varför tårarna kom i går.. Ibland får jag sån jävla mensvärk.. eller snedrag i livmodern som jag kallar det för att försöka förklara hur det känns.. Tabletter hjälper inte när det väl satt i gång men i morse var jag liite kvickare.. motade bort "sendraget" med ett par orgasmer.. en gång med vibratorn innan frukosten o sen en gång för egen hand efter frukost o innan dusch.. Jag kan inte påstå att det var speciellet mysigt men det hade iaf effekt.. sen tog jag en värktablett när jag kom till jobbet o hittills har jag klarat mig.. förutom vid em-fikat då jag kände att sendraget kom smygande o försökte få fäste.. stoppade upp det med en tablett för hur kul är det att gå in på jobbtoaletten o ta sig en stund på egen hand.. *s*  Tror jag måste försöka ha lite bättre koll på datum i fortsättningen..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback