Crispy filé..

..blev det till lunch.. inköpt på Escarol.. Fast egentligen borde jag ha matlåda med mig.. har ingen ursäkt att skylla på varför jag inte lagar mat hemma.. Tid har jag ju gott om.. det är bara orken som fattas.. o lite fantasi.. Köpte faktiskt en ny kokbok häromveckan med bara lättlagade recept.. Det är bara det att då skulle jag behöva ha en inköpslista med mig till affären.. annars kommer jag bara hem med en massa annat.. tex knäckbåtar..

Knäpper mig själv på fingrarna.. Jag Borde ingenting... Avskyr det ordet.. Det är som om ett stort finger står framför mig o hackar på mig.. Gör så o gör si, för allt du gör nu är fel... Det finns bara ett borde som jag borde göra.. o det är att ta hand om mig själv o vara snäll med mig..

Satt o pratade med en jobbkompis på lunchen om att fylla jämt.. alltså år.. inte ständigt.. Den dagen det blir dax för mig att fira 50 så ska jag nog sätta in en annons i lokaltidningen: Kom gärna hem till mig o fira mig.. Bjuder gärna på kaffe men fikabrödet är jag tacksamt glad om ni tar med er :-)
Fast jag hinner nog formulera om det där många gånger för det är ju ett antal år att genomleva innan dess.. ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback