Drömmar..

..har jag numer.. För ett år sedan trodde jag att drömmar skulle vara uppnåeliga.. Men  alla är ju inte det.. Det skulle vara en upplevelse att åka till månen.. Känna tomrummet runt ikring sig o vara alldeles ensam..
Jag skulle vilja åka till
Monkey World i Dorset, England.. Brukar besöka en djurisk planet med hjälp av min box.. Så just nu drömmer jag om att ta ett halvt sabbatsår o åka dit som volontär.. Eller kke flytta dit o jobba..
Eller också skulle jag börja jobba på ett universitet i England som studerar surikater i..hmm.. Fy vad jag är dålig på fakta.. men familjen Whiskers visas också på den där djuriska planeten..

Det är lika när jag lyssnar på radion, oftast RixFM.. kan sjunga med i många låtar.. men frågar någon mig vem som sjunger..ja, då står jag där som ett stort frågetecken..

Korsord är jag däremot lite duktig på.. Utom när jag läser ett ord o omöjligt kan få ihop det.. Nästa gång jag är inne i krysset så står det något helt annat där.. o då är ju lösningen hur lätt som helst.. Men jag har inga större problem med det.. krysset räcker ju lite längre på så vis.. o hjärnan min får lite gymnastik.. Har hört att det är bra o nyttigt..

Nyttigt är det också med motion för kroppen.. funderar på om ett sånt där massagebälte skulle kunna göra underverk med min lekamen.. Ja, jag vill gärna ta lite genvägar.. Vill att saker ska hända NU..


Har sovit dåligt de sista månaderna.. Mycket pga att vovsan inte finns mer.. Det finns så mycket saknad kvar.. o sorg.. Men i förra veckan hittade jag en drömfångare.. den var det första jag såg i affären.. o dessutom det sista exemplaret de hade.. Jag inbillar mig att sömnen är bättre.. Fast den får mig ju inte att krypa ner i sängen tidigare på kvällen.. Undra om jag ska ställa väckarklockan när jag kommer hem från jobbet så den ringer när det är dax att krypa ner..

Kom ihåg att vara rädda om Er.. & varandra :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback