Sa upp..

.. medlemskapet på en kontaktsida på nätet.. Rädslan kom spökande i huvudet o jag kände att jag inte orkar med den just nu.. Att meila går bra, men sen om någon vill träffa mig så slår jag bakut o vill helst springa o gömma mig.. o allt det beror enbart på en massa rädslor.. Ok, man ska vara försiktig när man träffar en okänd första gången, o jag har inte lämnat ut telenr o adress.. Fast jag tycker nog helst om människor som är lite på håll.. som inte behöver se mig när jag känner mig som fulast.. när jag är mest ledsen o liten.. Det är bra mycket lättare att Ge hjälp till andra, än att sträcka ut en hand o be om hjälp..

Sviker jag den andra eller sviker jag mig själv..

I går hände en trevlig sak.. Jag var o tittade på en inofficiell utställning för hundar.. När jag stod o prata med en kompis så kommer det en tjej fram o säger; Tack!  Jag log förvånat o sa; Inte för att jag vet vad du menar men du har nog någon orsak, så Varsågod! Hon berättade att för 7-8 år sedan hade jag varit handledare på en valpkurs hon gått o jag hade hjälpt henne o hennes valp. Han levde tyvärr inte mer men hon hade en annan hund som hon fått uppflyttad till elitklass inom bruks. Jag är glad för hennes skull!

Det är konstigt att ens egen syn på en själv kan skilja sig så mycket från andras syn på en..

Kommentarer
Postat av: Humlan

Öhh...har du...eller jag skrivit det här...Det står ju på sin sida så det är troligtvis du..men det låter precis som jag skulle ha skrivit det. Eller också finns det någon som tänker som mig :) Så jag fattar precis hur du menar!
/Humlan


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback