Cykelpremiären..

.. fick vänta till imorgon för när jag la mig igår så kom jag på att jag hade BARA pumpat däcken.. uppsmörjningen och bromskontrollen hade jag alldeles helt glömt bort.. eller var jag bara för bekväm o lite skraj för att det skulle vara jobbigt o kallt.. om det tvista de lärde..

Bekvämade mig till att ta bilen idag med den ursäkten att då kan jag åka o köpa lite cykelsmörjgrejor direkt efter jobbet.. o så en domkraft till bilen.. Jag har snart haft den här bilen i ett år och jag har ingen domkraft i den.. får jag punka så blir jag ståendes o kan inget göra förrän någon barmhärtig samarit stannar o vill hjälpa mig.. hmm.. o tänk om den barmhärtiga inte är barmhärtig.. om det vet de lärde ingenting heller.. men nu kan jag i alla fall fixa däckbytet eftersom våren nog har kommit för att stanna..

O cykelbromsarna är kollade.. bromsbeläggen behöver bytas snart men de fungerar! Smörjningen är utförd och det är bara att hoppa upp på den o trampa iväg.. och Japp, planer finns inför morgondagen!

Gläntade på köksluckorna när jag kom hem och såg en såsskål med stämpel från Rörstrand.. 561.. försökte leta lite på nätet om vad den kan vara värd.. svårt o hitta men jag tror den är från någonstans på -50-talet.. kanske skulle försöka värdera den o sälja om den är värd något.. för det finns ju ingen mening i att jag gömmer den i mitt köksskåp om det finns någon som saknar just den såsskålen.. Fast är den bara värd en hundralapp så kanske jag vågar använda den.. =o)

I morse när jag kom till jobbet o stack chefen in huvudet o frågade om jag hade haft det bra.. - Jo, hann jag säga innan hon fortsatte; men det har ju inte varit något vidare väder, men några dagar har det ju varit soligt.. innan jag hann säga något mer var hon borta.. hmmm.. Jag tror hon är lite stressad för att överchefen kommer hit på onsdag o då måste ju allt vara tipptopp.. men kan vi göra något annat än vårat bästa oavsett om överchefen kommer eller inte..

Dags för lite mental cykelpremiärträning..

Kommentarer
Postat av: Manon

Jag tror att du lugnt kan använda såsskålen, definitivt under 1000-lappen, kring 50-150 kr? Efter din beskrivning...

Lycka till med cykeln!

Postat av: flasknosen

Ganska vanlig företeelse att någon frågar och inte väntar på svar, inte vill ha svar, utan svarar själv. Suck!

2006-04-25 @ 13:20:43
URL: http://flasknosen.blogg.se
Postat av: Excessa

Manon.. åh, nej.. jag som trodde jag hade en halv förmögenhet i köksskåpet.. Men det gör inget för då behöver jag ju inte fundera på vem som skulle tänkas kunna betala mest för den.. =o)

flasknosen.. jo, så är det.. Med skygglappar o hörselproppar kan det tyvärr bli så.. Ibland pga stress o kanske en rädsla att inte räcka till.. Fast hur vi än vänder o vrider på oss så räcker vi inte längre bort än till långfingertoppen.. i alla fall inte jag för det är mitt längsta finger..

2006-04-25 @ 18:37:01
URL: http://excessa.blogg.se
Postat av: #FIRSTNAME

#TEXT

2006-08-24 @ 01:34:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback