Solstrålar o lervägar..

.. förmiddagspromenaden var som gjord för kanalbyggande så vattnet kunde rinna av vägen.. helst hade jag velat ha en spade med för det fanns hjuldikeskanter som liksom var för höga för en stövelklack.. Människan är nog gjord för skapande.. det gäller bara att hitta det som jag gillar.. idag var det kanalbyggande o i morgon kan det vara något helt annat.. som till exempel att göra en enfärgad tröja lite personlig med några enkla penseldrag.. jag har ett par svarta tröjor som jag fundilerat på att måla lite på.. absolut inga stora mönster.. kanske bara några prickar i olika färger..

Eftermiddagspromenaden blev till en massa lek o lite aktivering för både mig o gammelhårbollen.. uppletande av tygknut.. o nycklar.. inte för att jag tappat dem utan för att han är en sjujäkel på att leta reda på saker.. nästan 2 timmar blev det ute i solen så nu känns det i ansiktet..
Nyss kom grannen hem o då ville han ha tillbaka hårbollen.. fast när vi stod på gården o jag sen gick in till mig så tänke han följa med mig.. inte grannen alltså.. o det tar jag som att han har trivts här..

I morse plockade jag ihop tvätten o gick ner i tvättstugan.. o upptäckte att det var för igår som jag hade skrivit upp mig.. som tur var så var den ledig idag så jag har tvättat undan.. jag ska nog försöka komma underfund med ett bra sätt att komma ihåg tvättiderna för sen blir det en helt annan femma.. kanske någon form av planeringsalmanacka som hänger någonstans.. då gäller det bara att koma ihåg att skriva upp planeringarna i den..

Nu har jag planerat att jag ska göra veckans mat.. så då är det väl bara att sätta igång med det.. en grönsakssallad ingår också.. i och för sig bara tomat, gurka, äpple och krispsallad (eller heter det krispsallat? det är i alla fall gröna krispiga blad..)... men det är ju 100% mer än vad jag brukat ha.. Det kallar jag för framsteg..

Kommentarer
Postat av: En liten tant

Nån form av alarm för tvättiden behövs kanske.Påminnelse i Outlooks kalender. Men du kan prova med att direkt efter bokning skriva tvättdatum på en hård träskiva 5x5 dm och placera den där huvudkudden normalt är och sedan lägga all smutstvätt i sängen. Det blir ju en daglig/nattlig påminnelse om att det snart är dags att tvätta.

Postat av: det handlar om mig

Låter som vi delar "tvätt problem" skönt att inte vara ensam *L*

2006-04-23 @ 23:50:30
URL: http://www.4onlyme.net/
Postat av: Manon

Usch - tvätt - HEMSKT:)! Avskyr detta. Men tur nog så har vi egen tvättstuga eftersom vi bor i hus:).

Att komma i håg tvätttider förr - BLÄÄÄ.

Ha det bra i solen!

2006-04-24 @ 07:37:08
URL: http://manon.blogg.se
Postat av: flasknosen

Försöker alltid förtränga tiderna (den maskin vi har funkar inte, men samfälligheten har).

Roligare saker kan man ha för sig...

2006-04-24 @ 14:43:49
URL: http://flasknosen.blogg.se
Postat av: Excessa

En liten tant.. hahaha.. o så är man lebruten den dan tiden är kommen o måste be grannen om hjälp.. JAA, bra idé du hade.. *fnissar*

det handlar om mig.. Ja, o om man delar problemen så blir de inte så skrämmande.. *L*

Manon.. Lyckliga du! Då gäller det bara att komma ihåg att plocka ur maskin =o)

flasknosen.. aha, det är det jag gör, förtränger..
Försöker vara tacksam att jag har kläder att tvätta.. men det är svårt ibland..

2006-04-24 @ 19:09:53
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback