Vaknade i morse..

.. o i drömmen var jag i vindsförrådet.. det var rena rama katastrofen där uppe o jag var fastfrusen i golvet o alldeles kallsvettig o visste inte hur jag skulle få ut allt.. i och för sig så är inte allt mitt.. en tjej som flyttade från huset för kanske 6 år frågade om hon tillfälligt fick ställa in lådor där o det fick hon.. tydligen har hon glömt bort dem.. eftersom jag inte vet var hon nu bor så sökte jag på eniro och hittade inte mindre än 438 st som heter samma som hon.. *suck* jag tänker inte ringa runt till alla dem o fråga om hon är hon.. får ja ginte tag på henne så kan jag ju åka o sälja böckerna till en som köper böcker.. För när det har gått så här lång tid så får hon lite skylla sig själv..  Fast hennes syster bor här ikring o av henne fanns det bara 4 st.. Om man söker på mitt hela namn så finns det bara en av jag.. Fast det finns det, egentligen, av alla eftersom vi alla och envar är unika :-)

Var upp på vinden o kollade och mina flyttkartonger som jag samlat på mig under 10 år är kvar.. Ibland är det faktiskt bra att spara på saker som kan vara bra att ha någon gång i framtiden.. kartongerna har vart där i 10 år så nu är de nog tillräckligt utvilade för att orka med nästa flytt.. om nu inte några husmusar varit o gnagt på dem.. *hoppas inte*

Inte blev det någon vinst på travet heller.. men det gör inget.. 20 kr får jag unna mig att ha lite spänning på lördag eftermiddag.. För hästarna måste ses på TV:n o hejjas på så det står härliga till.. fast ibland, eller ofta, så har meddelandet om vilken häst som ska vinna gått fram till fel häst.. hmm.. den telepatiska förmågan räcker inte till alla gånger.. men det kanske beror på att hästarna har proppar i öronen.. inte konstigt i så fall..

Lördagar är sköna dagar då inte speciellt mycket händer.. ja, förutom på televisionen då.. tittade på Top Dog.. det är ju  inte enbart en skönhetstävling, även om det var det idag, utan hundarna får träna på många saker.. Tänk att få umgås heltid med sin hund i 10 veckor.. jaa, om man inte åker ut förstås.. Valle och Majken är mina favoriter.. vad deras matte o husse heter kommer jag tyvärr inte ihåg..

Nu är det bara 4 arbetsdagar kvar sen har jag semester.. fast i och för sig är det inte 4 hela dagar för på torsdag får vi gå hem 1 timme tidigare.. när vi var kommunala fick vi sluta till lunch.. men 16 istället för 17 gör kvällen rätt mycket längre i alla fall.. :-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback