Vaknade lite chockad..

.. o fundilerade på om jag drömt att jag ska flytta.. hjärtat hoppade några extraslag.. hallå, vad håller du på med? Ska du verkligen lämna det här stället? Tänk på vilken städning det krävs (glöm inte dra fram spisen o kylskåpet..).. rensning av allt som bara ligger o skräpar.. o så måste du faktikst tvätta fönstren innan du lämnar stället..

Mina fönster är en historia för sig själv.. smala och höga.. med spröjsar så i varje ett av dem finns det 12 rutor.. enskilda rutor med kitt mellan varje.. kitt som är gammalt o torkat.. 5 fönster + 1 brett med 3 öppningar.. 6,5 * 12= 78.. o så ska de tas på båda sidorna.. = 156 st sidor som ska tvättas..

Måste jag ta med mig alla gamla Hundsport o rasklubbstidningar.. de som ligger på hög o som jag inte tittar i längre..

2 fåtöljer ska i alla fall köras till returmarknaden.. men kökssoffan.. går det sälja den tro.. tveksamt, men kanske Myrorna vill ha den.. vävstolen då, någon som vill ha en vävstol? Bara att komma o hämta! O min gamla kasettbandspelarradio.. vinylskvivorna o stereon.. hmm.. ju mer jag funderar desto mer finns det som jag, nog kanske, inte kan ta med mig..

Separationsångest.. Fast huvudet säger att jag kommer klara mig gott ändå..

Nya bostället ligger i utkanten på stan med många cykel- o gångvägar.. o stigar i skogen.. så när jag är ute o går kommer jag att möta människor.. något som är sällsynt här.. Mötena ser jag fram emot.. inte så att jag måste stanna o hälsa o prata med alla.. det är tillräckligt att bara mötas ett ögonblick..

Mängder med blomkrukor har jag också.. tomma..





Våra små båtar hissar segel
på ett okänt hav.
Vi är en del av något förunderligt.
Havet ligger märkligt spegelblankt,
himlen är översållad med stjärnor.
Och vi lever
mitt i detta.

 
Pam Brown, F. 1928

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback