Besökte Mekonomen..

.. och storhandlade idag.. det blev 2 hela lampor à 36kr/st.. Jag är glad att jag hade nummerplåten med mig för det underlättar väldans mycket.. i alla fall när man inte vet riktigt vad man vill ha.. eller rättare sagt när man inte är riktigt säker på vad man har för bil.. Det fanns flera olika sorters lampor att välja på men jag fick ett par som lyser 30%mer.. hmm.. mer än vaddå..? Äschan då, det spelar ingen roll för när jag har bytt lampor kommer jag att se 30% bättre ut.. o det kostade mig endast 72kr..

Önskar att jag även hade köpt en flugsmälla.. har en sällsynt sådan här nu som är väldigt irriterande.. tidningar fungerar ju rätt bra de med.. och de finns nästan jämt till hands..

I sommar har det varit många rapporteringar om att getingar svärmar i otal överallt.. själv har jag knappt sett en enda en.. vilket jag är väldigt Tacksam för.. tycker inte alls om getingar.. inbillar mig att jag har blivit allergisk mot såna stick efter det jag fick när jag gick i 3:an.. under hakan stack den.. o det gjorde ont.. Fast jag fick bara en liten bula.. så nästa blir nog bautastor..

Jag är också Tacksam att jobbedagen är över.. idag var värre än igår.. Jag tror att 6 av arbetstimmarna var endast ingående samtal.. o av dessa behövde 4 timmar fixas omedelbart.. Förhoppningsvis kommer imorgon att bli en anings lugnare.. Fick ett sms av bästajobbkompisen.. hon hade försökt ringa flera gånger med det var hela tiden upptaget.. konstigt.. hon VAB:ar imorgon också.. Jag stöder henne helt o fullt i det beslutet!

T brukar ibland skicka sms med lejonets dagshoroskop.. fast det är ju från Sthlm City så jag vet itne om det stämmer här uppe.. idag stod det: Du är duktig på jobbet, men tyvärr får du alldeles för lite uppskattning och beröm. Egentligen får du inte ens en kommentar. Be om det!
mm.. det stämmer.. i alla fall det där om att få för lite uppskattning och beröm.. o jag är precis likadan..
Men.. idag blev jag stoppad av en jobbkompis och jag blev berömmad för att ha en jättebra telefonröst.. lugn och behaglig är den.. Tack sa jag, log och växte lite.. I morgon ska jag göra mitt bästa för att få någon annan att växa lite..

I kväll planerar jag att göra kudden sällskap väldigt tidigt.. Ska bara rensa en grillad kyckling o blanda med Hawaiaan Sweet &sour-sås.. o koka lite ris till det.. o vipps så har jag gjort mig ett par lunchlådor..

Ja, dagen idag har nog mest varit en bra dag..

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Tänkte på det jag med... det har inte varit mer än en enda geting på balkongen i år. Annars brukar det vara massor som bråkar med oss och vill ha bort oss från både balkong och altan.

Postat av: Excessa

Nina.. nästan så man saknar dom.. men bara nästan..

2006-08-29 @ 22:10:39
URL: http://excessa.blogg.se
Postat av: Ninni

Du kan få några getingar av mig...vi har i överflöd. Nu har det väl lugnat ner sig lite grann...men fy det har knappt gått att sitta ute...usch!
Jag blev stungen i år, jag fick lätt panik för sist jag blev det svullnade hela min ena arm upp, såg inte klok ut.
Men den här hann inte sticka ordentligt, men ont gjorde det.

2006-08-30 @ 07:14:47
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: Excessa

Ninni.. Tack för din givmildhet.. men Nej Tack! Till vintern blir det nog lugnt med getingar även i dina trakter..

2006-08-30 @ 19:56:22
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback