Det blev kallblöt..

.. handduk åt både hårbollarna och jaget i eftermiddag.. som mest var termometern uppe i 28,7o.. i och för sig så litar jag inte riktigt på den men även om så visar 2 grader för mycket så har det varit varmt..

Var förbi IKEA o kikade om jag skulle hitta något som jag har lust att beställa med A som ska dit på söndag.. men nej, ingenting som tilltalar mig.. istället råkade jag halka förbi
Solidaritetsbloggen.. så istället för att köpa något som jag inte vill ha från IKEA bidrog jag till både SNF och Rädda barnens arbete..

När jag var på affärn idag så kom jag ihåg att köpa en diskpropp.. men det är ju inte klokt att det ska måsta finnas flera olika sorter.. o den som tror att jag kom ihåg vad jag har för diskproppsbehov räcker upp en hand.. Jag visste att det i alla fall inte var nersänkt sil.. men sen då.. med eller utan centrumhål.. tänkte att det nog måsta vara centrumhål så jag tog en med pigg i mitten.. hahaha.. i mitten i mitt i min diskbänkssil sitter det en skruv.. o den är det nog inte så lämpligt att skruva bort misstänker jag.. men jag är ju lite finurlig ibland så jag tog bort piggen o vips så funkar proppen.. fast jag ska nog inte röra om så mycket när jag badar i diskbaljan, för då glider nog proppen på sniskan..

Visst somnade jag när jag började titta på The Sight.. men det gjorde inte så mycket eftersom jag kunde börja om när jag vaknade till.. filmen var rätt bra.. dvs om man gillar spöken o osaliga andar.. o det gör ju jaget..

Nu tror jag att jag börjar bli lite hungrig..

Kommentarer
Postat av: Ninni

Spöken och osaliga andar..Mys!! Diskproppar det är ett kapitel i sig.

Hittade du inget på IKEA????

Postat av: Josephine

vill du vara med i nästa vända av skrivarcirkeln?

2006-08-03 @ 21:43:43
URL: http://giraffen197.webblogg.se
Postat av: Excessa

Ninni.. Nä, inget som jag verkligen behöver.. *s*

Josephine.. Jaa, det vill jag..

2006-08-04 @ 14:06:53
URL: http://excessa.blogg.se
Postat av: Nina på Johangården

Spöken och osaliga andar gillar jag... men ingen annan i min familj... suck!... det som är så intressant.

2006-08-04 @ 14:10:54
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Excessa

Nina.. Konstig familj du har.. ;-) har du vägarna förbi nångång så är du välkommen på en helspöksafton..

2006-08-04 @ 14:22:48
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback