Hur händig..

.. är jag tro.. Skulle vilja bygga en loftsäng i sovalkoven.. då skulle jag få plats med datorn under den.. o så en mysig läshörna också kanske.. Har kikat lite på hur man skulle kunna göra men det blir ju så snabla många hål i väggen.. i och för sig så kanske de behövs.. i alla fall om man inte vill ligga i en säng som gungar som om man var på de sju haven.. Har aldrig haft problem att sova de gånger jag varit på sjön,, när jag var ung vill säga.. kanske berodde det på att jag själv gungade lika mycket,, eller kanske till o med mer.. numer är jag sällan på sjön o gungar i stort sett aldrig runt.. förutom med rumpan då.. o magen gungar ibland när jag är riktigt mätt.. men det är ju rätt behagligt gung som jag ofta känner att somna till..

Var förbi Jysk efter jobbet.. tittade på en säng som kändes rätt ok att sova i.. månntro man får testsova hos dem en natt.. för hur ska man annars kunna veta om den är skön eller inte.. om man köper en säng o tar bort omslaget så får man inte lämna tillbaka den.. och hur ska man kunna känna om sängen är skön att sova i när det är en massa plast prasslar när man testsover..

Utökade mitt lakansförråd  alla fall men när jag kom hem så var tvättstugan upptagen ikväll.. eller rättare sagt den skulle vara upptagen.. när jag var o tittade nyss, 1,5 timme in på tvättpasset, så var maskinerna tomma.. så jag var göörfräck o snodde dem.. maskinerna alltså.. så nu står de här bredvid mig o snurrar o tvättar mina nya lakan så jag kan bädda nytt ikväll..

Egentligen tycker jag inte om att sno maskiner men det står att om tvättpasset inte börjat användas inom 1 timme så är det fritt fram för andra.. Men tänk om det hänt förseningar o detta var enda tiden den människan kunde tvätta innan nästa månad.. då behöver ju verkligen den människan den sista timmen.. Fast den människan kan få tamitt pass imorgon kväll som jag ju inte kommer att behöva..

I dag var det lite lugnare på jobbet.. vi hann andas emellanåt.. Veckan har gått otroligt fort.. känns ju nästan som det nyss var måndag.. så kanske stämmer det att tiden går fortare när man har roligt, för det har vart många leenden i veckan, både fådda o gedda..

Uppdaterat:
Mina värsta föraningar sannades.. tvättstugepassägaren hade ju naturligtvis varit dit efter jag lagt i maskinerna.. men jag tror, och hoppas, att h*n är som jag.. Tänkte.. oooppsi, sånt som händer.. o tar en ny tid ena annan dag..
Själv har jag nyrenbäddat o kommer, förhoppningsvis, sova gott i natt.. i värsta fall kommer väl maran o hälsar på men det gör inte så mye eftersom jag får somna om ända till måndag morgon..

Kommentarer
Postat av: Manon

Ha inte dåligt samvete! det hade ju gått 1,5 timme in i passet. Han/hon får skylla sig själv!

Det finns inget skönare än nya lakan....Hopas du sov gott!

Postat av: Ninni

Dom har ju jättefina loftsängar på IKEA...om du nu inte är händig nog för att bygga en själv. Jag vet att jag skulle inte klara det.
Härligt med nya lakan...och inte behöver du ha dåligt samvete..absolut inte!!!

2006-08-26 @ 15:15:36
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: Excessa

Manon.. Nej, samvetet gick över när jag la mig.. o sov som en prinsessa :-)

Ninni.. Waow.. Tack för tipset.. hade faktiskt inte alls tänkt på IKEA eller nån anna möbelbutik.. Ibland blir jag lite enkelspårig.. :-)

2006-08-26 @ 20:29:05
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback