På söndag..

.. skulle jag vilja bo i Stockholm.. nära Kungsträdgården.. fast bodde jag på andra sidan stan skulle jag ju kunna ta tunnelbanan.. eller en buss.. eller nåt annat som transporterar människor.. till just Kungsträdgården..

ECPAT firar sitt 10-årsjubileum..

Skickade ett sms till T, som bor strax utanför storstan, o tipsade om evenemanget.. han visste inte vad ECPAT var och det gav mig en tankeställare.. Var har jag fått reda på det.. jag tror inte att det är via pappersreklam.. snarare datoranvändandet.. Alla har inte tillgång till dator.. ibland kanske man kan låna på biblioteket.. o att skicka ut reklam kostar nog mängder med kronor.. sånt är det nog bara spel/lotteriföretag som kan kosta på sig..

Jag kanske tycker det är den naturligaste sak i världen att känna till en sak.. men det betyder inte att alla andra vet om detsamma.. så oavsett hur naturligt jag tycker en sak är.. så är det bara mitt vetande som jag har tillgång till.. från andra..

ECPAT bildades 1996 på Världskongressen mot kommersiell exploatering av barn i Stockholm med representanter för 122 av världens regeringar.
ECPAT arbetar med att förebygga och stoppa alla former av barnsexhandel: barnpornografi, trafficking och barnsexturism.

ECPAT Sverige är en svensk underavdelning till ECPAT International och ingår i organisationens internationella nätverk med aktiv representation i över 70 länder. Det finns starka skäl till att ECPAT Sverige behövs.

Den viktigaste spridningen av ideella föreningar kanske är ord som sprids från människa till  människa..
och det har ingenting med intelligens eller dumhet att göra när man inte känner till en sak, som man inte vet om..

Kommentarer
Postat av: Ninni

Tack för den upplysningen jag hade ingen aning jag heller.
Tänk man lär sig verkligen något nytt varje dag!

Postat av: Excessa

Ninni.. Vassegoo! Ja, det stämmer nog att man lär sig något var dag..

2006-08-26 @ 20:32:41
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback