Trodde nån granne..

.. bjudit in kompisar o skruvat volymen på max.. det lät i alla flal som det.. men sen kom jag på att det är festival nere på kajen.. Dit är det ca 6 km.. men jag hör så gott som allt de säger och sjunger.. undrar vad decibelmätaren visar på där nere..

Promenaderna går väldigt bra trots 3 koppel o bara 2 händer.. jag fick låna ett sånt där bälte o sätter fast hårbollarnas koppel i det.. dom är lite besvärliga ibland o kan få för sig att dom bara måste till en luktfläck.. var jag sen är struntar dom i, glömska som dom är.. men med koppel som sitter fast i bälte runt höfterna kommer de inte så långt.. Madammen är det lite mer ordning på.. går fint bredvid mig..

Nu är vi lite trötta alla fyra.. pöjkarna ligger helt utslagna o madammen har parkerat sig i sängen.. jag undrar hur vi ska lösa natten.. hårbollarna har ju parkerat sig i sängen övriga nätter men om madammen ska ligga där så får de inte plats.. eller också får jag väl hämta extrasängen till mig, låta madammen ta sängen o pöjkarna får ta soffan.. ;-))

Nu ska jag poppa lite popcorn o kika på Constantin.. undrar om den är lika bra som när jag såg den på biografen..

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Jag trodde att det skulle vara svårt med tre koppel jag med, när jag hade sonens buspudel också. Men det gick bra. Enda problemet var att buspudeln var så liten och lätt att när hon satt sig och sket så bogserade jag henne en bit för jag hade inte uppmärksammat vad hon gjorde ett steg bakom mig.

Postat av: Excessa

Nina.. stackarn, en liten buspudel märks inte så mycket om den stannar.. gissar att du tränat upp ögona i nacken så du numer märker när hon stannar..

2006-08-04 @ 22:20:47
URL: http://excessa.blogg.se
Postat av: Inga M

Du är modig som vågar Dig ut med så många hundar på en gång. Hoppas att de inte drar åt samma håll samtidigt för då blir det väl inte lätt att hålla emot.

2006-08-05 @ 00:44:23
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: En liten tant

Säger som Inga - du är modig! Men du är ju en hundkunnig person efter vad jag förstår. Rätten till din egen säng tycker jag dock att du måste hävda!!!

2006-08-05 @ 12:01:50
URL: http://tant.webblogg.se/
Postat av: Excessa

Inga och Tanten.. kanske det.. men lite spänning behövs ju ibland.. Nej, skämt å sido.. De är rätt väluppfostrade o med en vänlig, men bestämd hand, så går det bra.. /hoppas jag/.. =o)

2006-08-05 @ 13:34:52
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback