Vaknade..

.. med sällskap i morse.. i och för sig så tror jag inte att jag har bjudit in det.. eller har jag kanske, minnet är ju som sagt på semester.. Ja, det spelar väl ingen större roll, för här var jag och jag var inte ensam.. sällskapet är tack o lov inte speciellt högljutt, men tittast som tättast så tar det stOra suckar.. o dessa hörs nog ända in till grannarna.. kanske till o med ända till andra sidan stan..

Under hela förmiddagens idrottspass så försökte jag puffa o buffa o knuffa på sällskapet så att det skulle lämna mig ifred.. satt på balkongen en stund o smet sen in snabb som en vessla, nåja nästan i alla fall, men inte hjälpte det.. var ut med soporna o tänkte låsa in det i soprummet o jag var nästan på väg att lyckas.. tyvärr lyckades det smita ut därifrån då en nästahusgranne gick in dit..
Sen bestämde jag mig för att ta en biltur o kanske på så vis få bort sällskapet.. men det höll nästan på att sluta illa på en gång.. när jag kom ut ur huset så hade jag totalt glömt var jag parkerat pärlan.. stod soom ett frågetecken o funderade; vänster.. eller höger parkering.. hmm.. nåja, med minnet på semester så var det ju bara att gå o kika på båda parkeringarna.. Vilken tur jag hade, den stod på första..

Bilturen var ändå rätt trevlig, trots sällskapet som envisades att hänga på.. inte någon gång på hela turen fanns det någon risk att jag skulle ligga för nära framförvarande eftersom alla andra hade himskandes bråttom o shwissade förbi mig i ett.. själv hade jag hjälp av farthållaren så jag låg rätt precis på den hastighet som vägverket föreslog..
Stannade o köpte en glass o började åka tillbaka.. på en 110-sträcka elade jag ner alla fönster o kände vinden flaxa lite i frisyren.. o vipps så råkade sällskapet också fara ut genom rutorna.. men jag kände allt att det försökte hålla kvar klorna i nacken på mig.. haha, det gick inte o det var så skönt att vara ensam igen..

Jag hoppas det tar lång tid innan det kommer tillbaka.. för en energitjyv är inte rolig att ha som sällskap..

O nu är det dag för ett till motionspass..

Kommentarer
Postat av: flasknosen

Ett litet hej bara! Såg att din kommentar hos mig tydligen måste godkännas av mig först. Min blogg har fått spatt efter min spam-moderering, vilket har gjort att jag tappat kommentarer och som tur var upptäckte jag fadäsen med din i tid. Ville tala om det. Må så gott!

Postat av: Excessa

flasknosen.. Hejar bara litegrann tillbax då ;-) Spattiga bloggar är inte roliga.. Säg till om den fortsätter så ska jag komma o hjälpa dig att ta den i örat.. eller i alla fall hejja på dig när du gör det..
Ha det godis du med!

2006-08-10 @ 19:47:26
URL: http://excessa.blogg.se
Postat av: Nina på Johangården

Vilken tur att den suckande försvann.

2006-08-10 @ 19:56:06
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Excessa

Nina.. Ja! O tack o lov att jag, ibland, är lite envis..

2006-08-10 @ 23:40:25
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback