Varken..

.. hundutställning eller fotboll vart det idag.. Ägnade hela förmiddagen till ögongodis; So you think you can dance på 3:an.. Dom är så himla duktiga! Egentligen är jag lite tävlingsprogramanti.. men det är inte deltagarna som röstar ut rivalerna pga att de är för duktiga.. De ser ut att ha förfärligt roligt tillsammans..
I mitt nästa liv ska jag bli dansare.. hmm.. igentligen behöver jag ju inte vänta riktigt sÅ länge.. så när jag blir pensionär ska jag gå på varenda eftermiddagsdans som finns att hitta.. o hittar jag inga startar jag några egna..

Hittade grattiskortet jag trodde jag tappat bort.. var o köpte frimärke o postade det.. kanske får hon det imorgon, en dag för tidigt, men det gör inget.. det är väl tanken som räknas..

Bytte bromsar fram på cykeln så nu blir det, förhoppningsvis, lättare att stanna..

Fick ett ryck o gjorde matlåda till i morgon.. o övermogon.. o resten av veckan.. o så blev det nog för några dagar nästa vecka också.. 2 olika korvgrytor o så en kycklinggryta.. pasta eller ris till..

Hade gärna haft en till vecka, eller tre, semester.. inte så att jag gruvar mig för morgondagen.. men ändå.. Fast det är ju inte långt kvar till jag blir pensionär o då behöver jag inte gå upp o jobba.. om jag inte tar på mig några ideella uppdrag.. =o)

Och fast ingen av gårdagens planeringsfunderingar blev verklighet, så har dagen idag varit en bra dag..

Kommentarer
Postat av: Ninni

Va duktig du har varit...massor med matlådor!!

Postat av: Nina på Johangården

Ögongodis behövs det med... så du har inte gjort fel. Och många matlådor hann du ju med också. Duktigt!

2006-08-21 @ 18:47:25
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Excessa

Ninni.. Ja, ibland lyckas jag *fnissar*

Nina.. mm.. ögongodis är nödvändigt! Liksom mat..

2006-08-22 @ 19:47:14
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback