Dagvill!

I kväll fick jag för mig att det vart torsdag i dag.. men det hade det ju inte.. men det känns som att vi har gjort 4 jobbedagar.. besvärliga sådana.. Fast snart är det ju, om tiden fortsätter gå så här fort, snart torsdag..

I kväll var det kundträff med föreläsning om retorik.. intressant och roligt.. föreläserskan pratade och visade olika exempel så många skratt av igenkännande blev det.. Först o främst tror jag att jag skrattar åt igenkännandet i mig själv eftersom vi alla har dessa personligheter inom oss beroende på vilken situation vi befinner oss i..
Sen blev vi bjudna på en jultallrik och ett luciatåg.. o de var jätteduktiga.. kanske kan det ha berott på att de går i en musikklass.. Men jag hade nog uppskattat även oskolat lussetåg för har man, som jag, inga barn så blir det sällan man ser ett tåg live.. Ja, alltså förutom om man besöker järnvägsstation..

På ett sätt är det faktiskt en stor fördel att tillhöra en större organisation för såna här kundträffar existerade inte då vi var kommunal del.. men nu som privata handlar det om att marknadsföra företaget samt ta hand om de kunder vi har.. Och så var det jättekul att få ansikten till några av de månniskor jag pratar med var o varannan dag..

I dag var jag med om en mycket trevlig sak.. fast det är jag ju med om mest varje dag.. men en sak som jag gör men inte reflekterar över att det betyder något speciellt.. En ny kund, Inga-Lill, ringde och ville boka ännu ett jobb. När hon sagt vem hon var så sa jag Hej Inga-Lill! Hon tyckte det var jättetrevligt att bli tilltalad med sitt namn :-)  Jag tror jag ska fortsätta på den linjen..

Sen hade jag också bjudit med min närmsta bloggranne.. Hon kom förbi jobbet innan o satt o pratade en stund.. Jag visade lite vad vi jobbar med.. fast jag kan förstå att det kan vara en anings svårt att greppa omfattningen.. O det förstår jag för första gången jag var o tittade på jobbet så fattade jag väldigt mycket lika med noll.. Tack o lov att det är en anings annorlunda idag.. ;-)
Medans hon satt där så ringde jag ett jobbsamtal o när h*n svarade så frågade jag Vad gör du i morgon? Samtidigt kommer en människa in i rummet o jag tittar automatiskt upp o får ögonkontakt, så den människan hörde ju också frågan.. och svarade på den.. hmm.. jag tappade tråden o fick ett litet anfall av gott skratt.. o så vart jag lite avslöjad, igen.. men det gör inget.. för goda skratt är välgörande skratt!
Eftersom jag måsta titta bort för att inte spricka av fnitter så är jag lite osäker på hans reaktion så i morgon ska jag nog förklara varför det vart som det vart.. Men jag har en liten känsla av att han log lite när han gick..

Trots en svår jobbedag så känner jag mig ungefär som 17.. igen.. Så Dagen i Dag har nog vart en bra dag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback