Gymnastikövningarna..

.. jag gjorde igår hade jag glömt att jag gjorde.. eller rättare sagt, jag trodde uppriktigt att de fem minuter jag la ner på dem knappast skulle göra nå nytta.. hmmm..
I morse när jag graciöst svängde benen över sängkanten så var det något som drog o stretade på min vackra sida.. tänkta Åj, gjorde promenaden så mycket nytta.. men jag tror inte det berodde på promenaden, för jag har ju småtränat 2 hela helger i rad med vaktvovvsingar.. hmm..
Jag har svårt att precisera vilka rörelser som stramat mest, men trapporna var inge roliga att gå uppför i.. så då är det ju en himla tur att vi har hiss på jobbet.. o samtidigt som jag åker hiss kan jag tänja lite på bröstmuskulaturen så att axlarna inte glömmer bort vars de hör hemma..

Men det som är spännande är ju att gårdagens 5 minuter gjorde sån nytta som jag aldrig trodde det skulle göra.. så nu fundilerar jag på att fortsätta 5 minuter per dag.. o i så fall kommer nog skinkan att bli väldigt fin till jul..


O sen till våren kan jag kanske utöka med fler minuter.. ;o)



Kommentarer
Postat av: flasknosen

Aldrig så lite gör mer än man tror, trevligt nog.
För övrigt skulle jag själv behöva lite skinktrimning till jul, men inte för att ätas förstås...

Postat av: Excessa

flasknosen.. Ja, du har helt rätt.. Men varför ska det vara så svårt att ge sig själv beröm för det lilla? hmm.. Ja just det, snart dags för sk nyårslöften.. Själv ska jag då ge mig löftet att ge mig rosor för de lilla!
Skinktrimning.. brukar mest bara trimma frisyren när jag blir less på den.. vet inte om den funkar på skinkor..

2006-12-08 @ 21:40:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback