Heminredning..

.. är, om man uttrycker det milt, inte min starka sida.. zappade förbi ett program igår där en kvinna sa att hemmet är som ett extra skal till en själv.. o visar liksom lite hur man är.. hmm.. då är det nog lite rörigt hos jaget.. både på insidan och utsidan.. Men det kanske kan bero på att jaget nyss har flyttat.. Joho, det är nyss eftersom ett halvår av hela jagets levnad är rätt kort tid..

Fast idag så bänglade hon upp 3 lådor som stått o gömt sig bakom fåtöljen.. o så lindades tavlorna in o gömdes i förrådet.. kanske kommer de till användning någon annan dag.. o där, bakom lådorna och tavlorna, så återfanns vetevärmekudden.. hmm.. undrar vem som lagt den där bakom.. minns bestämt att jaget la den på nåt braställe sist hon hade använt den..

När jag ändå var i förrådet så hittade jag adventsljusstaken o satte fart på den.. o kors i jösse.. alla lampor fungerade.. däremot verkar stjärnan ha gått o gömt sig någerst.. men det gör inget för jag hittade istället värmeljusgranen som ska få nöjet att sprida lite ljus i mörkret..

I går när jag plockade i ordning dvd-filmerna så hittade jag en dvd med de-stress.. lite övningar med Yoga, Tai Chi, Meditaion och massage.. jag tror det är länge sedan jag köpte den men nu kanske tiden är dags för att undersöka övningarna.. o det är ju bra mycket bättre att göra det sent än aldrig.. o jag gissar vilt på att övningarna kan ha viss positiv effekt att tillföra även skinkan..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback