Hoppade..

.. av på 11:ans väg o tog en liten, men ack så god, promenad den sista biten.. och det var skönt och så många vackra ljus möter en i mörkret nu när både stakar och stjärnor plockats fram..
När jaget blir stadsminister så ska det bestämmas en lag som gör att allt ljus ska sitta kvar till vårdagjämningen!

Lagade en öronsnäcka med lim som jag inte vet om det fäster på metall.. o så slog jag in paketet till line dance-avslutningen som är på torsdag kväll..

Hade skickat en adventshjärtekram via sms till tant M i går.. fick varmaste o gladaste kramen som tack i dag..

I morse fick jag ett tidigt julklappspaket av andra tant M.. har klämt o känt hela dagen.. fundilerat.. o kom fram till att det var en bok.. men vilken bok, ja, det var frågan.. hmm.. Innan hon gick tittade hon in.. Nej, jag har inte öppnat men ikväll ska jag göra det..

Satt en stund som den ystraste lilla tös med klappen i famn.. lossade försiktigt banden o tejpen.. och upptäcker en bok som jag inte visste att jag ville ha.. Sucka mitt hjärta men brist inte av Mark Levengood.. kastade mig över den o läste de första kapitlen.. fick både tankeställningar och skratt så tårarna glatt trillade över kinderna..

Ljus o vänner är allt bra underbart att ha..

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Då tar vi Excessa som statsminister!

Postat av: Visionary soul

11:ans väg... den var bra, du! :-) Och jag kan inte vänta tills du blir statsminister - bli det, nu genast, så du kan införa ljuslagen!!

Vilken lycka, med boken... både lyckan i att få den omtänksamma presenten av tant M, dvs hennes kärlek, och boken som sådan... har inte läst den, men det mesta som Marc Levengood har att göra med brukar ju göra en glad...

2006-12-05 @ 22:52:56
URL: http://visionarysoul.blogspot.com
Postat av: Excessa

Nina och VS.. Tackar för förtroendet! Men ni får allt hjälpa till som assisterande presidenter!

Jo, tant M o jag är nog mer som familj än jobbkompisar.. o Marc har tankevindlingar som gör en både fundilersam och full i skratt.. Kan varmt rekommendera den!

2006-12-08 @ 21:28:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback