Jaget..

.. har fått ett nytt rart smeknamn.. lill fulinga.. men det är sagt i all kärlek och ömhet som ryms i ett hjärta..
I går var sista dagen som tant M jobbade o då fick hon ett litet julpaket av mig.. en sak som hon en gång i höstas pratade om att hon ville ha och som jag kunde hämta ut för en ICA-25:a.. o när jag i måndags fick en 25:a så tänkte jag genast på tant M.. fast jag kommer inte ihåg om hon menade den saken till sig själv, fast på något sätt så känns det ändå rätt..

I går morse så var jag i alla fall in till henne o lämnade kapetet o önskade henne en skön jul med dotterfamiljen.. o sa att hon får öppna det när hon vill.. Men hon sa att hon skulle spara det för barnbarnen har alltid brukat fråga om inte mormor får några julpaket.. o nu kunde hon glädja dem med att hon hade ett.. o så fick jag, och gav, varmaste tyckeromdigkramen.. Sånt är mysigt!

Efter lunch så låg det en juleklapp på mitt tangentbord från tant M.. hon sa hon tänkt lämna den till tant M o ge mig sen men nu vart det som det vart o då fick jag den i går.. hmm.. hon, tant M, är bra på att läsa mig men hon vet inte riktigt hur jag behandlar julepaket jag får.. Jag längtar o trängtar, klämmer, funderar o fantiserar.. Jag är glad och Tacksam för omtankarna från människor som tänkt, och tänker, på jaget.. Men! Jaget kan inte hålla sig ända till efter Kalle Anka, så har hon fått en klapp i sin hand så är den öppnad innan natten kommer.. hmm..

Inuti omtankeklappen låg 2 små underbart ljuvliga glasänglar.. Vackra som rena rama ögongodiset.. Hela jag fylls med värme när jag tittar på dem..

Eftersom klockan var rätt sent i går så skickade jag en stor o varm TusenTackKRAM via sms till tant M.. och bekände att mitt syndiga jag öppnat klappen.. o det var då jaget fick namnet lill fulinga.. Men det är ett namn som fyller jaget med värme o kärlek..

Andra tant M ska få ett hemgjort (dock inte av mig) ljus med en ängel på sidan för hon samlar på änglar.. o så är hon en ängel i mina ögon.. Men det får hon inte förrän i nästa vecka för hon jobbar till onsdag..

Egenteligen hade jag också köpt ett ljus till tant M men då jag hittade en annan klapp till henne så blev det ett över.. fick en tanke att chefen kanske skulle bli glad för ett litet julpaket.. frågade de andra om de ville vara med med varsin guldpeng.. Och Jo, det ville de, och de tyckte också att det var en Bra idé.. och vi behöver alla lite uppmuntran, för mitt i allt kaos så gör vi (hoppas jag) det bästa vi kan..

O strax är det Tyst vittne på någon kanal på televisionsapparaten..

Kommentarer
Postat av: Darkangel

Glasänglar! Vilken fin present!

Smeknamnet låter vänligt och lite busigt! :)

Postat av: Excessa

Darkangel.. Ja, de är underbart vackra! O jag tror att tant M valde dem med omsorg.. eller rättare sagt om tanke.. för någon sorg för varandra finns inte i våra tankar..

mmm.. ett smeknamn jag ska gör mitt bästa för att bära.. Känner jag mig själv så blir det inte så himlans svårt :-)

2006-12-16 @ 00:24:36
Postat av: Visionary soul

Så fint av dig att tänka lite på chefen också... jag undrar om h*n känner sig riktigt gillad, alla gånger...? Även om det mest är självförvållat... men alla behöver vi få känna att vi räknas, även (eller kanske särskilt) när vi inte har förtjänat det... ;-)

Blir så nyfiken på glasänglarna - det låter som om de är väldans vackra! :-)

2006-12-16 @ 01:13:31
URL: http://www.visionarysoul.blogspot.com/
Postat av: Excessa

VS.. Visst behöver vi alla bli sedda, ibland utan att vi behöver be om det.. ;-)

Glasänglarna är väldans mycket vackra :-)

2006-12-22 @ 19:57:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback