Lock..

.. för öronen är mycket o-roligt.. för det första så hör man nästan ingenting.. speciellt inte om det är någon annan som säger något.. För den delen så är det svårt att även höra sig själv när man har lock för öronen. I alla fall så har jag det.. speciellt tankarna är svåra att höra..

Har man lock för öronen är det också svårt att höra om någon skulle råka le uppskattande efter en, o sånt är väldigt tråkigt att missa.. fast är man bara hemma så missar man ju bara evenuella spöken som ler åt en bakom ens rygg när de gömt fjärrkontrollen o diverse telefoner.. o då kan man ju inte le tillbaka när man till slut, efter att ha vänt upp o ner på halva lägenheten, hittar pinalerna igen..

Lock kan däremot vara bra att ha till grytor ibland.. speciellt om det är små grytor..

Tandkrämslock kan också de vara bra att ha.. speciellt om man råkar tappa tuben på golvet o sen kliver på den.. Fast ibland kan ett tandkrämstubslock vara orsaken till skilsmässor.. Själv tycker jag att om man bråkar om ett sånt litet lock så kan man väl ha varsin tandkrämstub..

Num Lock är ett annat Lock.. rätt så besvärlig ibland om man av misstag råkar komma åt den o sen försöker använda det numeriska tangentbordet.. Fast efter ett antal gånger så lär man sig vad som brukar vara orsaken till att siffrorna inte fungerar..

En lock i nacken är däremot oftast rätt söt.. den kan till o med vara början till äktenskapet (där tandkrämstubslocket blir slutet..).. Själv har jag inga lockar i nacken, bara några virvlar.. om de är söta eller inte har jag ingen aning om eftersom jag inte har ögon i nacken.. Jag vet dock att virvlarna är fruktansvärt envisa.. undras om just det har något samband med ägarens mentalitet..

Sen finns det ju otaliga burkar med lock.. o till en burk är det väldigt bra att ha tättslutande lock.. speciellt om man har soppa i burken..  men har man ingen burk så kan det gå lika bra med en plastpåse.. O är man ute o går med hundar så är nog påsar att föredras för det blir, i längden, mycket billigare än burkar..

O har man ingen söt liten lock i nacken så kan man göra en sådan med en locktång.. fast då är det ju en fördel om hårlängden är en aaanings längre än 2 cm.. alltså får jaget lov att avstå från en söt lock i nacken.. men det gör inte så mycket för jag har ju lock för öronen..

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Hehe... där fick du till det bra!

Postat av: En liten tant

Hjärncellerna verkar dock inte ha slagits ut. Att du orkade få till detta när du är sjuk och allt! Önskar dig snabbt tillfrisknande och en skön julhelg!

2006-12-22 @ 11:43:44
URL: http://tant.webblogg.se/
Postat av: Excessa

Nina.. Tackar tackar :-)

Tant.. De hade ju vilat i nästan 1 vecka så de var omöjliga att hålla ordning på när de började vindla :-)
Tack, känner mig redan bättre.. Önskar även Dig en skön julhelg!

2006-12-22 @ 19:29:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback