2 st biofribiljetter..

.. blev i slutändan 4 biobiljetter.. var på filmstaden o skulle lösa in mina 2 sista  gratisplåtar eftersom bästföredatumet var 2/2 -06.. Valde The Fog på lördag.. o kläckte ur mig Att göra en pudel på tisdag.. då frågade tjejen i kassan om jag inte ville se pudeln gratis i morgon eftersom de har en förhandsvisning då.. Jo visst, kan ta 2 biljetter o fråga min jobbiokompis om hon vill följa.. så då ska jag se Moreno & tystnaden på tisdag istället.. Ibland ska man ha tur.. o det var ju en himmelens tur jag bara kom på pudeln för annars hade hon nog inte sagt något.. :-D

Har börjat med nya promenadvanor.. Igen.. åker buss men går av tidigare än närmaste hållplatsen.. idag var en jobbkompis med o när vi sen sågs på jobbet så sa hon att hon tyckte jag var duktig.. Jag blev glad av hennes ord.. hon är en människa med mycket empati.. aldrig nedlåtande ord.. Men jag har svårt att se på mig själv som duktig.. jag hade ju bara gått en liten bit.. Hade jag gått ända hemifrån så hade jag kanske sagt jag är det.. Fast man behöver inte göra mirakel för att vara duktig.. det är det små goda sakerna.. mot sig själv.. och andra.. som i slutändan gör att jag känner mig lite tillfredställd med det jag gjort..  

O när jag slutar så tar jag det långa benet före det korta o går till en busshållplats som ligger längre bort än den närmaste..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback