Det är förunderligt..

.. hur snabbt tillvänjning går ibland.. o när det tar slut så finns bara tomhet.. saknad.. o man, Jag, funderar på vad jag gjorde innan..

Dagens frånvänjning är idag bara på 1:a dagen/kvällen.. men tomheten finns där.. o jag saknar spänningen.. förväntningen.. som ju i och för sig byggts upp under en tid..  exploderar under några minuter.. eller timmar.. för att sen låta hela jaget njuta av placeringar.. medaljer.. leenden.. intervjuer.. glädje.. men även känt med dem som tyckte de inte nådde ända fram dit de ville.. blivit berörd av besvikelser o skulle velat ta varenda en av dem i famn.. o sagt till dem: Du gjorde vad du mäktade med idag.. o du har gjort det så snabla bra så i alla fall jag tycker du ska sträcka på dig!

OS är slut.. o på sätt o vis är jag glad för det.. i går såg jag hockeymatchen o det var som om att den sista musten sögs ur mig.. o jag somnade redan vid nio-tiden.. missade Six feet under, men den kan jag se i repris på lördag.. o jag sov gott till klockan ringde i morse..


Snart är det dags för Paralymics.. 10-19 mars.. också i Turin.. 

Fakta
- Den svenska truppen består av 19 aktiva.
- De fyra idrotterna är alpint, curling, kälkhockey, längd-skidskytte.
- Sverige är ett av fem länder som deltar i alla fyra idrotter 
  (övirga nationer är Italien, Kanada, Norge och USA).
- Totalt deltar 534 aktiva från 41 länder.
- Det är första gången curling står på det paralympiska programmet.
- I Salt Lake City 2002 bestod den svenska truppen också av 19 aktiva.
- I Salt Lake City tog Sverige nio medaljer - sex silver och tre brons.

SVT har förut bara haft några få minuters inslag i sportnytt när det gått bra för oss..  i år kommer de att sända 20 minuters sammandrag dagligen.. klockan 22.15, 22.45 eller 23.00.. *suck*  med repris dagen efter..

Jaget önskar att de kunde visa tävlingarna i sin helhet.. för om det finns några kämpar här i världen.. så är det väl dom.. tycker i alla fall jaget..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback