Fjärilarna..

.. har byggt bo i jagets mage.. o idag har de varit väldigt fladdriga.. o väntan tills klockan blir 20.30 är lång.. väntan på att damkronorna ska kliva in på isen o göra sitt bästa.. ja, för något annat kan de ju inte göra.. om de inte ännu en gång, som i fredags, överträffar sig själva.. Fredagsmatchen mot USA var så underbar att se.. hmm.. hur man nu kan kalla nervpirrande av högsta klass underbart.. men känslan när Kim Martin räddade.. o Pernilla Winberg o Maria Rooth slog in straffarna.. den går inte att beskriva.. jag var så glad för Deras skull.. för att Deras dröm gick i uppfyllelse.. för de kämpade med hela hjärtat för varandra.. o Lyckades..

Jaget har ju tävlat lite själv.. ja, med vovsan då.. o fjärilarna fanns då också.. men vi nådde inte riktigt till toppen.. men det gjorde inte så mycket eftersom vi inte hade de målen.. jag var glad om vi inte nollade något moment.. men nervositeten fanns där ändå.. o några pokaler står här bredvid som påminner om den tiden..

Det är upp till var och en att sätta sina egna gränser.. o lägga sin ribba på den höjd som passar en själv.. Ibland är det nog så svårt att förklara för sig själv.. o det kan vara ännu svårare att förklara för andra.. när man känner andras förväntningar på sig.. men när starten gått så kan man ändå bara göra det bästa.. ibland så överträffar man sig själv.. o ibland gör någon annan det..

Jag tycker att alla som åkt till OS o tävlar för Dig.. o mig.. o Sverige.. gör det bra.. för hur mycket tid har de inte lagt ner.. o hur mycket har de inte fått avstå från "vanligt" levande.. bara för att vi.. sportfånar o soffsittare.. ska få bli stolta över att tillhöra samma land som dom som kämpar..

Om de sen inte tar guld i varje gren de ställer upp i.. gör inte så mycket.. för vem lyckas till 100% i allt den gör i vardagen.. Inte då jaget i varje fall..


Att misslyckas

är inget att skämmas över.
Däremot kan man skämmas
över att aldrig ha försökt.

Misslyckanden är ofta
trappsteg till
framgång
medan handlingsförlamning
är en dålig
följeslagare.

Gunnel o Kjell Swärd

Kommentarer
Postat av: HOM

"att misslyckas "...Den behövde JAG läsa ,Tack för den :=)

Postat av: flasknosen

Jag säger samma sak, det var härligt att läsa den!

2006-02-21 @ 15:13:33
URL: http://flasknosen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback