Jaget har sett..

.. både sämre.. och bättre filmer än The Fog.. bland annat Dimman 1980.. iofs samma film.. men med lite annat upplägg.. eller är det så att jag var lite mer påverkbar på den tiden.. för den dimman har till o från dykt upp i minnet.. när jag o vovsan varit ute..i mörkret.. o det varit dimma.. hjärtat börjar slå lite fortare o blicken söker sig runt.. örat hör obefintliga ljud.. då är det dags att gå hemåt..

The Fog är ingen film jag skulle vilja se igen.. en gång räcker.. men jag tror jag ska undersöka om den gamla Dimman finns på dvd..

Jag hade parkerat bilen på baksidan av biografen.. en väl upplyst gata.. men nästan ingen trafik när bion var slut.. så när jag gick där.. ensam.. och kom ihåg allt som stått i tidningarna om Hagamannen.. då fick jag panik o jag gick fortare.. tittade mig omkring o såg inte en människa.. både på gott o ont.. när jag satte mig i bilen var jag tvungen att koncentrera mig på andningen.. för även om det bara var 5 minuter att gå.. så hade jag nästan glömt andas.. o trycket över bröstet gjorde ont.. Den rädslan jag kände kan ingen film mäta sig med..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback