Och jaget tyckte..

.. att filmen var helt underbar.. Att göra en pudel.. alltså.. den hade Allt som jag behövde ikväll.. en massa många känslor utspelade sig.. ilska.. nyfikenhet.. glädje.. sorg.. ledsamhet.. o lycka.. Lena Nyman är en underbar skådespelare.. o Eva Röses leende ska vi inte prata om.. smittsamt så det slog gnistor om det.. o om hon log så mot mig skulle jag nog kunna bli kär i henne..O livet är ju som i filmen.. även om verkligheten ibland överträffar sagans värld.. besvikelser, sorger, lycka o glädje.. men mest leenden.. om man bara har modet att se dem.. Erkänner att mina ögon tårfylldes både pga ilska.. o lycka..

I dag på förmiddagsfika fråga S om jag ville åka med henne i morgon bitti.. så kunde vi gå tillsammans från där hon parkerar bilen.. o visst tackade jag ja med värme.. o jag kände mig väldigt speciellt bra just då.. o den karamellen ska jag suga på länge..

Jobbiokompisen var också glad för att jag tänkt på henne o att hon kunde följa med på bion.. o det värmde också.. ska också spara den karamellen länge..

O nu ser jaget fram emot något att stoppa i magen.. sängen.. morgonpromenaden med S.. o att komma hem i morgon o ha en hel helg med grannens 2 hårbollar..

o kanske.. evenuellt.. att jag röjer köksbordet i helgen.. använder det mest som avlastningsbord till tidningar.. böcker.. mm.. + alla kassar som inte blir upplockade efter handling.. o kanske ställa in balsamet i badrummet.. för varje morgon mitt i duschen den här veckan.. så har jag kommit på att jag visst har köpt balsam.. bara det att den förpackningen ligger i en plastkasse.. på bordet i köket..


Kommentarer
Postat av: Lena

Njut av alla de stunder du kan, det är ju just nu och här vi lever, TA VARA PÅ GULDKORNEN...

Postat av: Joanna

Ibland är det härligt att höra att fler har balsam på köksbordet...
det liksom gör att ens eget kaos är helt normalt!!!
Tack!

2006-02-04 @ 13:43:24
URL: http://joannas.blogg.se/
Postat av: Excessa

Lena.. Jo, jag ska.. iaf göra mitt bästa *L*
Joanna.. Varsågod.. o det är väldigt skönt att höra att andra är lite lika.. då blir kaoset mycket mindre.. o till slut är kanske tankarna på kaos borta.. o vi kan le åt oss själva.. och med varandra.. *L*

2006-02-05 @ 14:54:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback