Planerade..

.. att gå på bio i morgon kväll.. Moreno & tystnade.. men så upptäckte jaget att hon har en sedan länge bestämd date samma tid.. så biobiljetten gav hon bort till en jobbkompis.. Han visste inte om han hade tid att gå själv.. men han hade säkert någon kompis som ville se den filmen.. Jaget kände kontrollbehovet knacka henne på axeln o  tänkte; men då vet jag ju inte vem som går istället för mig.. Som om det skulle spela någon roll.. Hon gav jobbkompisen biljetten o gick o arbetade som om inget hade hänt..

Daten har hon förberett sig för i kväll.. färgat o tonat slingor.. Multi-ton hårfärgssystem a la Crème de cassis.. o snart är det klart.. bara balsameringen som ska sköljas ur.. den får sitta i en stund längre för håret mår nog gott av det..

Jaget har även blivit kläddesigner ikväll.. den grå tröjan har fått röda stänk.. men bara på ena framsidan.. snyggt är det i alla fall.. att formen.. o sömmarna inte är lika snygga gör inte så mycket.. o kanske skulle hon kunna ta på sig den tröjan i morgon.. tröjan kommer ändå inte att synas när hon väl är där.. på daten.. eftersom ett svart skynke kommer att täcka henne..

Lite nervös är hon allt inför morgonkvällen.. men hon vet att när hon väl är där.. kommer hon att bli väl omhändertagen.. inte ett dugg behöver hon göra själv.. förutom att säga; gör som du vill.. o sen bara luta sig tillbaka o sluta ögonen.. känna det varma vattnet omsluta henne.. o händer som är så sköna.. en stunds avkoppling..

Efteråt kan hon nog inte komma ifrån en viss obehagskänsla.. stickningar i nacken.. men hon vet att det är övergående.. o den känslan sköljs bort när hon kommer hem..

Att gå till frisören.. är avkoppling..

Ja, just det.. färgar frisyren idag när det är långt eftersom det var lite besvärligt att göra det efter förra frisörbesöket när frisyren var kort..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback