Det är mycket..

.. jag inte förstår.. sen några dagar så försöker jag det här med Sudoku.. hmm.. jag vill säga soduko.. tycker det känns mer bekvämt i munnen.. men så heter det ju inte.. så därför tränar jag på att säga rätt.. Jag tränar också endast på de Lätta sudokuna.. men jag tappar bort mig hele tiin.. den siffran passar där.. o där.. o där.. För in de i hörnen o funderar en stund.. sen går jag och gör något annat.. o när jag kommer tillbaka så känns det som jag måste börja om.. helt o hållet från början.. Jag misstänker att det har med minnet att göra, eftersom det inte är det bästa jag har.. Fast det är ju tokigt tänkt av mig.. vissa saker kommer jag alltför väl ihåg.. kke har det med logik att göra.. eftersom jag misstänker att sudoku har med det att göra.. eller också är det bara en träningssak..

Vanliga korsord kan jag däremot skriva lite i o sen låta det vila en stund eller två.. att komma in i det efter en vilostund är inte så svårt.. ofta blir det lättare efter en vilostund eftersom jag då ser något annat.. det jag trodde stod nyss har blivit något helt annat.. jag tror att jag är lite ordblind ibland.. eller också beror det bara på att jag inte använt läsglasögonen..

Har velat ha glasögon ända sedan tonåren.. kke för att gömma mig bakom.. kke för att jag trodde att jag skulle se genom andra människor.. kke för att jag trodde att jag skulle bli någon annan.. kke för att jag trodde på det de andra sa.. man får inte slå någon som har glasögon..

Idag är jag lite (ålders)närsynt.. o har läsglasögon.. o jag ser väldigt bra ut.. iaf på nära håll..

Kommentarer
Postat av: Lena

precis så har jag det med uttalet, vill precis som du sätta o före u...gillar ditt sätt att se på glasögonen...har fått läsglasögon, mycket snygga i grönt...men de glömmer jag lätt bort, men inser att nu behöver jag dem mer än någonsin så våren "here i come" nu kommer glasögonen användas...

Postat av: Annela

Sudoko är jag helt kas på men jag har fastnat på Taipei och kan nästan inte sluta när jag väl börjat. Har du provat det?

2006-01-07 @ 20:31:23
URL: http://www.mysochpys.blogspot.com
Postat av: Excessa

Min namne: Jag tror du kommer att se Väldans bra ut till våren.. mina har röda bågar.. så vi kan sola oss i glansen bredvid varandra..
Annela: Taipei.. jag tror inte ens jag kan minnas mig hört ordet förut.. Tittar in hos dig o letar vad det är för något.. För får man ett litet tips så är man orättvis mot sig själv om man inte ger det möjligheten o testar iaf lite..

2006-01-07 @ 20:53:40
Postat av: Annela

Ja, testa - kolla svaret på min sida.

Lycka till!!

2006-01-07 @ 23:07:01
URL: http://www.mysochpys.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback