Har länge lovat..

.. mig själv att imorgon ska jag ta itu med disken.. rätt många imorgon har passerat.. men nu har jag börjat.. o jag försöker att bara se just det jag har i handen.. diskar bara den saken jag håller i.. känner hur ytan blir slät.. o börjar blänka.. färtränger allt det andra som väntar.. ser inte helheten.. o helt plötsligt så går det lite lättare att ta itu med vardagen..

Det är svårt att inte se kaoset runt ikring.. kanske är det bra att ha skygglapparna ibland.. så jag kan koncentrera mig på bara just det som ligger för mig.. NU.. strunta i resten.. Resten tar jag sen..

Ungefär som att ha ett rutat papper framför sig.. o man vet man måste fylla i alla små rutor.. om man bara ser en liten ruta i taget.. o fyller den utan att tänka på de andra.. så är ju alla rutor strax fyllda.. utan att man vet hur man kom dit.. o har man bara en färg på pennan.. så kan man variera mönstret i rutorna.. då kommer det bli ett konstverk till slut...

På Tankspriddas hemsida stod det att man skulle undvika såna där intetankar.. tränar för fullt på det men ibland är det väldigt svårt att finna andra formuleringar..

Men om det är någon som har en diskmaskin över.. så går det bra att skicka den till jaget.. Det spelar ingen roll om den är eldriven.. eller om den går på 2 ben..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback