Jag lämnade stavarna..

.. på jobbet o gick hem alldeles själv.. tänkte att det blir kallt åt fingrarna att gå o hålla i något.. o jag vet att jag svänger rätt bra med armarna så händerna brukar bli varma.. undra hur lång tid det tar innan jeansen börjar bli bekväma igen.. ja, jo, dom är ju iofs inte obekväma annat än när jag böjer mig o ska knyta skorna.. annars är dom rätt ok.. om dom inte är nytvättade o torkade i torktumlaren.. vilket dom var i morse..

En torktumlare är en väldigt bra sak att ha i tvättstugan.. o den sparar en massa tid.. speciellt som torkrummet inte har någon fläkt.. o något torkskåp inte finns.. o så går det fortare att stoppa in kläderna i tumlaren än att hänga dem på ett streck..

Fast på sommaren är det trevligt att ta in nytvättade kläder som har torkat på ett streck ute i solen.. kläderna luktar sommar o man, Jag, blir glad av sånt..

Annars är jag inte så glad i solen.. förutom att jag älskar sommarnätterna när det är ljust ute.. eller iaf bara lite skymning natten igenom.. att ha solen skinandes på skinnet är däremot ingen hit eftersom jag får små kliande röda prickar av den.. Jag är med andra ord allergisk mot solen.. o mig stör det inte någe speciellt.. jag har lärt mig leva med det.. Men när det börjar bli varmt ute o man kan gå i bikini eller shorts, så finns det människor som tycker jag är rätt knäpp när jag säger att jag helst håller mig inne istället för att vara ute o sola.. Men kan du inte sola i solarium först o sen kan du vara ute o sola.. Som om det är ett måste att ligga på stranden o bli brunbränd.. Jag är född vit o skall så bestå.. o jag är inte alls som någon vampyr som går upp i rök eller nåt om nu solen skulle träffa mig.. men jag accepterar det som det är.. Thats it..

Tyckte däremot om att vandra hemmåt idag.. o se alla träd som är så himmelens vackra när frosten klär grenarna.. o gatlamporna lyser på dem.. varenda gren är ett konstverk när det glittrar.. o det kändes som att jag var mitt i ett vinterfotografi.. o cykelvägen sträcker sig nästan så långt att man nästan inte ser något slut.. den bara försvinner bakom en liten, liten backe.. o i fantasins värld.. så kan man träffa på vad som helst just Där, på andra sidan kullen..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback