Utanför mitt fönster..

.. ligger snön på träd o buskar.. o även fast det är grått på himlen så är det vackert..

Nyårsdagen2006

ja, kameraluren tar ju inte specellt bra bilder.. o jag har inget bildredigeringsprog i datorn.. men lite vinterkänsla framkommer ju iaf..

I går var en Bra dag.. pratade med T ett par gånger.. han var rätt glad.. o det avspeglar sig i mig med.. kke hjälper vi varandra att se det positiva i tillvaron.. T hjälper mig rätt mycket med att sätta en del ord på saker jag knappt vågar tänka.. Ofta försöker jag se det braiga med andra människor, men ibland när jag förklarar så ser han verkligheten med andra sina ögon.. ser handlingarna för vad de är.. En gång frågade han mig varför jag alltid är så självkritisk.. eeh.. jag hade inte sett det på det sättet.. har bara tyckt att jag hellre driver med mig själv än med andra.. Ja, så tokigt det kan vara..  lika fel som det är att driva med andra är det att nedvärdera sig själv.. eller..

Messade med D som är i Norge.. försökte få honom att skicka hit en Ung, viril, uthållig norrman/norska.. Han lovade göra det i utbyte mot att jag skickar ner en speciell UIK-spelare.. haha.. Det kan han glömma.. Vi ska ju vinna alla matcher nästa år.. i År menar jag.. Tror jag ska bli medlem o gå på alla matcher.. kke åka med på någon bortamatch..

E ringde 23,50 igår o önskade Gott Nytt År.. Det gjorde mig glad.. fast eftresom hon väckte mig så hade jag missat slutet av När Sally mötte Harry.. men det gör inget.. gillar iaf tanten som i caféscenen säger "Jag vill ha samma som hon där".. vill också ha det Sally beställt.. *smile* Fast hon spelade ju bara en roll..

Ibland fundilerar jag på att leta reda på någon teater.. o fråga om de behöver statister.. men att stå på scen inför publik.. hmm.. Men det skulle vara ett äventyr.. tror jag.. *ler*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback