Dagen idag..

.. började i alla fall lugnt.. något annat kan jag inte säga.. men efter bara 30 minuter så startade det.. telefonkön växte.. o kunder nästan krävde att jag skulle trolla med knäna.. Några stycken frågade jag på en gång om ett alternativet var OK utifall jag inte kunde fixa just det dom ville ha eftersom många är på semester nu.. de gamla vanliga vänliga kunderna sa; Javisst, går det bra! De nästan gamla vanliga vänliga kunderna sa; Ja, men bara i absolut Värsta fall! - Jo, det blir endast i värsta fall, sa jag.. De nya stressade kunderna slog bakut o sa att det går minsann INTE! Punkt och slut!  - Okej, antingen går det o då kommer någon, eller också, vilket är ganska troligt, så ringer jag och säger att det inte går, sa jag.. Men jag ringer endast om det inte går!

Jag förstår deras rädsla till att försöka något de aldrig gjort förut.. men är man ute o kör bil o kommer till en järnvägsbom så är det rätt vettigt att stanna.. i och för sig så kan man ju chansa o köra genom bommarna.. har man tur så blir bilen bara lite repig.. har man otur så kommer det ett tåg..

Chefen blev också trött i dag eftersom hon inte hann göra det hon ville göra innan semestern.. så hon ringde in V som kom vid lunch.. o innan jag gick så hörde jag chefen fråga om V kommer imorgon också.. Hur det blir märker jag i morgon för ajg orkade inte stanna en minut extra..

I går sa jag till chefen att jag inte hunnit med en endaste lönerekvisition, och frågade när vi göra det.. - Ja, jag har hunnit med någon enstaka, men Nästa vecka blir det nog lugnt. Då hinner NI nog med det! Och jag vet inte hur jag ska hinna med att städa innan jag går, sa hon.. - Men städa är väl inte det som prioriteras nu, sa jag.. - jo, jag vill ju ha ordning o fint...........           *SUCK*
"Tack för idag, tack för en underbart vanlig dag.."

Idag har jag börjat 2 nedräkningar.. en som slutar på fredag.. o en som slutar om 12 arbetsdagar..

Det blir ingen cykeltur längs vägen till Afrika i kväll.. vet inte ens om jag orkar se Miss Marple (fast jag kikar på`na över axeln ;)

Kommentarer
Postat av: Manon

Det låter som en tuff arbetsplats och jag kan bara känna igen mig...massor att göra, massor av nytt, bara en själv...

Postat av: Manon

Glömde säga - ta hand om dig!

2006-07-12 @ 21:31:22
URL: http://manon.blogg.se
Postat av: Excessa

Manon.. Ja, emellanåt är det så.. eller också är jag bara lite kinkig..
Tack! och var rädd om dig du också!

2006-07-14 @ 20:34:55
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback