Mycket nu..

.. och när jag åkte o handlade efter jobbet kom de där verkligt gamla tankarna; Dra härifrån! Säg upp dig på jobbet o flytta dit ingen känner dig! Lämna allt det gamla o starta om!

Lite visdom har jag allt fått med i ryggsäcken för en sån sak skulle inte hjälpa ett endaste dugg.. Jag vet för jag har prövat! Innan jag flyttade hit -95 for jag land o rike runt o letade trygghet.. eller flydde jag från något.. kanske både ock.. Själv anser jag att jag flydde men när jag berättat min historia så finns det dom som tycker jag var modig.. Borlänge, Västerås, Luleå, Övertorneå, Sellnäs, Sunne, Svalöv.. o så några kortare stopp i Huskvarna, Vargön o några till ställen.. Ja, allt är relativt, tiden i på de första ställena max 1 år..

Att komma till nya platser och nytt jobb har aldrig skrämt mig.. jo, visst har jag varit lite rädd men att se och lyssna på hur andra jobbar har varit lätt.. inbillar jag mig nu i efterhand.. det har varit när jag börjat närma mig andra människor privat som det känts en anings obehaglit.. för tänk om de ser mitt innersta jag.. och inte tycker om det.. som jag blivit skrämd och försvunnit till en annan plats.. till en annan plats där historien upprepar sig än en gång..

Kanske är det saknaden efter vovsan som gör sig påmind.. när jag hade henne så var hon en del av mig.. och en stor trygghet.. en närhet som jag inte kan beskriva med ord..
Det är snart 1 år sedan hon somnade.. kanske är det den dagen som påminner sig.. det är tungt.. och jag längtar efter regnet.. önskar att himlen ville gråta med mig.. men det vägrar den så jag får väl stå ut med att solens strålar för mig..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback