Slut i..

.. huvudet.. trött pga beslut som måste tas.. vad o vem är lämplig.. o Hur tar sig den dit.. o i vilken säng ska den ligga.. ja, alltså lämpligt hotell menar jag.. Jagets säng kom dock inte alls på fråga eftersom den människan i så fall hade råkat åka 300 km för långt..

När jag åkte hem så fick jag sällskap av Agnetha Fältskog.. eller i alla fall smög sig hennes röst in i huvudet.. hur den kom dit vet jag inte för jag lyssnade på, hmm, någon diskussion på P1 tror jag..

Tack för en underbar, vanlig dag
~ Thanks For A Wonderful, Ordinary Day ~
Originally titled Aftonbön i bästa TV-fotöljen
(Agnetha Fältskog / Bosse Carlgren)


"Jag blev också glad för lappen från vår nya närbutik
Där Du gav mej tips om extrapris på kaffe.

Varje dag sker små under
Men så lätt det är att ta dom för givna,
Så lätt att sitta nöjd och bara ta.

Tack ska Du ha, Herre, för allt jag har fått idag,
Tack för idag, tack för en underbar vanlig dag."


På vägen hem bestämde jag mig för att jaget INTE skulle göra ett endaste dugg ikväll.. bara slappa o slöa.. så jag har inte gjort något.. bara snurrat ihop den där långa skarvsladden som är obehövlig just nu.. o skarvsladden till telefon åkte samma väg.. några verktyg som låg i fåtäljen längtade till sina kompisar i verktygslådan.. o lite skräp på bordet försvann ner i soppåsen.. liksom tidningarna som ville gosa med de andra tidningarna i pappkassen.. o några vilsna saker på köksbänken fick passande platser i skåpen.. skåpen som ju i och för sig är nästan överfulla.. men ommöbleringen tar jag en annan dag.. för nu ska jag fortsätta att inte göra det endaste dugg..

Kommentarer
Postat av: Visionary soul

Alltså, visst ÄR den bra, på något sätt, den låten! Jag har kommenterat den minst ett par gånger på min blogg... det där med att vara tacksam för det lilla, positiva som ändå finns i vardagen...

Postat av: Excessa

VS.. alldeles underbar är den..

2006-07-12 @ 07:52:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback