Sömngångare..

.. eller också har minnet helt spårat ur o ligger någerst där jag inte hittar det..

Gårkvällen var lugn.. efter hemcykelturen så var jag inne hela kvällen.. och la mig strax efter Ghost whisperer.. och somnade, tror jag, rätt omedelbart.. och jagets näsa var som den oftast brukar vara.. oöm!

I morse när jag vaknade så kände jag på en gång att något var onormalt.. näsan var ond.. Nej, inte i den meningen att den var elak.. det brukar den inte vara.. låter andra göra sina affärer och lägger sig inte i speciellt mycket.. inbillar jag mig i alla fall..

Den var ond som i när man har ont.. när jag trycker mitt på näsryggen så ömmar det något fruktansvärt.. Jag har aldrig boxats och de enda slagsmål jag varit i är de med mygg inblandade.. men jag gissar att det är ungefär så här som boxare känner sig.. fast de har förmodligen ont i nästippen också.. det har inte jag..

Jag vet inte vad som hänt i natt.. har jag varit uppe o gått i sömnens halvdvala.. eller har jag slagit mig själv i drömmen.. vore det inte konstigt om jag inte vaknat då? Nej, ibland gnisslar jag tänder på nätterna och "tuggar" insidan på kinderna och det vaknar jag inte av.. Eller har jag gjort någon ogärning gentemot de vättar o vittror som spankulerar i området.. Om detta tvista de lärde.. 


Mitt på näsryggen sitter det onda.. inget i nästippen och inget där mitt emellan ögon där 4-årsärret sitter.. Jag har testat många gånger idag.. kanske har jag bara drömt att jag hade ont.. nehej då.. fortfarande lika ond.. o så har jag blitt irriterad på mig själv; Låt näsan vara ifred! Det finns ingen mening med att hålla på o testkänna om det fortfarande gör ont.. det blir ju bara värre då..


Tja, så småningom så blir nog näsan god igen.. till dess ska jag koncentrera mig på att bara vara..


Var rädda om Er, oavsett var och vilka ni än är!


Fick just Nu ett sms från T.. han skickade morgondagens horoskop för jaget (Lejonet);

Din lördag erbjuder vila och en skönt meditativ stämning.

Du har nog en del saker du behöver tänka igenom.


Låter gott det..


Uppdaterat:
Har jag månne druckit kaffe i natt o somnat i kaffemuggen? Dess kant prickar precis på onda stället.. ajajaj..
Jaja, alla saker o pinaler går inte att förklara.. men om detta händer fler gånger så ska jag allt ansöka om en sånadäringa tröja med remmar..

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Den där konstiga tröjan med remmar är inte bra... du kan inte själv ta av den när du vill.

Postat av: Excessa

Nina.. hmm.. nu var jag allt bra kortsiktig.. tänkte inte på det..

2006-07-21 @ 22:18:14
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback