Större inköp..

.. kan vara rätt bra att planera.. likaså klädinköp.. tyvärr funkar det sällan för jaget.. när jag verkligen är ute för att shoppa så hittar jag sällan nåt passande.. däremot hittar jag passande kläder när jag inte letar..

Sprang över ett par sommarkorta byxor för ett par veckor sedan.. förmodligen var det inget märke på dem eftersom priset var överkomligt.. fast i morse blev de märkta av lite olja.. så numer är de ett par märkesbyxor..

I och för sig så trodde jag att märkeskläder ska hålla lite stil.. det gör inte dessa sommarbyxor.. kanske kan det vara så att de inte tål värmen som varit.. eller också var det gårdagens regn som de inte gillade.. nu har de hur som helst, börjat bli en aanings opassliga.. ja, det känns som att de börjar motarbeta mig.. dom har börjat stora sig så snart måste jag sätta ett bälte i dom så jag kan hålla dem på plats.. för jaget gillar inte alls byxor som försöker smita från na på dagarna..

Tror jag ska försöka blidga dem med en cykeltur runt sjön..

Kommentarer
Postat av: Ninni

Du kanske har tappat vikt därav att byxorna ramlar av dig??

Postat av: Visionary soul

Tänkte säga precis som Ninni... och så att de nog inte blir mindre stora av skavande på cykelsadel... ;-)

2006-07-12 @ 14:20:21
URL: http://visionarysoul.blogspot.com
Postat av: Excessa

hmm.. har inte tappat vikt sen jag skaffade vovsa första gången.. så jag har glömt hur det känns.. Men ett tag till kommer jag allt hålla byxorna ansvariga..

2006-07-12 @ 18:59:59
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback