Underbart ljuvligt..

.. att få koppla av.. sova tills jag vaknar.. gå o pyssla lite..  bara få ta hand om mig.. Har fått påminna mig flera gånger att så här kommer det att vara i flera veckor.. Njuter!

Det känns som att det var en hel evighet sedan jag hade semester.. eller rättare sagt kopplade av.. förra årets semester var annorlunda.. en tid för saknad och sorg.. o de känslorna ligger även nu på ytan.. knackar på; Kommer du ihåg oss? Årsdagen närmar sig.. men i och för sig så har det varit många årsdagar.. med veterinärbesök och medicinering.. pendande mellan hopp o ohopp..
Visst kommer jag ihåg saknaden och sorgen.. men jag låter dem inte ta över..

Det finns även andra årsdagar att komma ihåg.. hängde upp Häxan Plingeling som jag fick när vovsan vann sin första utställning.. i och för sig kommer jag inte ihåg datumet, fast det var nog i juli- augugsti 1997.. i Piteå.. känslan lever dock kvar i mig..

I går pysslade och sysslade jag lite och hittade faktikst ett köksbord.. så nu kan jag sitta där o äta.. i alla fall ända tills det blir belamrat igen..  A och hennes hårbollska också hit.. hårbollskan är lite skeptisk till nya ställen men jag tycker det gick rätt bra.. de ska även komma på tisdag en stund o träffa hårbollarna.. 

Tog en biltur till badsjön idag för o se om A var där.. det var hon.. tillsammans med L och E.. A släppte hårbollskan o hon kom galopperande med ett stort leende när hon såg mig.. oj vilken tur hon hade att jag hade en glass som nästan var slut som var som det stod hennes namn på.. Muta? Nejdå, sånt sysslar inte jag med..

Var också till Clas Olsson o köpte lampkontakter.. Varendaste kontakt här är jordad, till och med lampkontakterna, och det är ju i och för sig Bra! Men jag har ingen lust att slänga alla mina lampor.. o jag har inte råd att köpa alla nya.. det finns tack o lov alternativa kontakter.. så nu har jag fixat köksbords- samt en fönsterbelysning.. Men jag har den största respekten för el så jag har varit eftertänktsam innan jag gjort något.. och försiktig ovanpå det..

När jag satte i sladden så väntade jag mig inte ljus på en gång eftersom lamporna kanske var trasiga.. men efter att ha testat 7 olika lampor, och tryckt på väggknappen dubbelt så många gånger, blev jag lite moloken.. testade med en lampa som jag Vet funkar.. men den funkade inte heller.. kliade mina geniknölar o undersökte proppskåpet.. som ju inte är ett proppskåp, utan endast en massa vippkontakter.. mendessa såg bra ut.. Oj, vad jag funderade.. tills jag började leta en annan väggknappar.. när jag tittade runt ett hörn så gick det upp 3 ljus för mig.. båda dem som jag hängt upp + en fast takbelysning i köksdelen.. den hade jag inte ens sett förut.. med endast en liten knapptryckning fick jag nu 3 i 1..

Ibland är livet rätt skönt..

Fundilerar på om jag ska ställa väckarklockan till i morgon, bara för att få vakna o somna om.. men nää, risken finns att jag inte somnar om.. o jag har absolut ingen lust att vakna 06,10 när jag är ledig..


Kommentarer
Postat av: petra

hihi - rolig beskrivning av riktig semesterkänsla!

Postat av: Ninni

Tänk va bra att hitta ett köksbord bara så där, ha, ha!!
Tur att det löste sig med lamporna så du fick lite ljus också!
Ha en bra dag, kram

2006-07-31 @ 09:53:22
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: En liten tant

Är inne på min tredje vecka och har gjort det igen! Vänt på dygnet! Är uppe seeeeent och grejar och fixar och sover länge. Är en riktig nattuggla.

Har samma förhållningssätt till el som du.Blir ibland hånad för detta. Gläder mig nu åt att inte vara ensam.

2006-07-31 @ 18:12:22
URL: http://tant.webblogg.se/
Postat av: Excessa

Petra.. Tack, ett gott leende piggar alltid upp..

Ninni.. mm.. mitt köksbord gömmer sig titt som tätt.. glömmer nästan bort hur det ser ut ibland..
Ha det godis du med, kram

Tant.. ja, på kvällarna vaknar ju kattungarna, eller hur de säger.. Känner igen det där.. det är ju på kvällar o nätter som saker o ting orkas göras.. på dagarna orkar man, Jag, inte göra nåt..

o el SKA man vara försiktig med.. blir det fel så kan huset brinna ner o har man gjort någon felkoppling gäller inte hemförsäkringen.. o i värsta fall så kan inte alla som bor där ta sig ut ifall det börjar brinna.. *hemska tanke*

2006-07-31 @ 21:26:21
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback