County..

.. var det visst o inte alls någon square dom var på.. Underbara broar hade dom o jag underar om de finns kvar.. jag trodde jag hade sett filmen förut men troligtvis var det i så fall en gång som jag låg i soffan.. o råkade somna mitt i.. nu såg jag hela.. o skulle Clintan komma som sådan förbi jagets kvarter så skulle nog jag också falla för honom.. pladask..
Blev tagen av alla känslor som jag såg i filmen.. men blev bara en aaanings irriterad när hon räknade upp vad som skulle hända alla andra om hon tänkte på sig själv.. eller rättare sagt så blev jag förbannad.. men jag kan också till viss del förstå varför..

Att sätta sig själv i främsta rummet är inte lätt.. speciellt om jag måste säga nej till andras behov av uppmärksamhet..

Det handlar inte om att skrika o vara elak.. egentligen är det bara att förklara att jag har inte tid för det eller den eftersom jag just nu måste prioritera mig själv..

Det handlar inte om att nedvärdera andras handlingar.. bara förklara att jag väljer att handla på ett annat sätt..

Det handlar inte om att förskjuta någon från ens liv.. bara förklarar att jag är inte som jag varit,,, försöker bara hitta mig själv någonstans i villervallan av tankar o känslor..

Pratade med T i eftermiddag.. vi pratar varje dag.. men det vi pratar om har inget med kontroll över varanda att göra.. vad vi har gjort spelar ingen större roll.. det är vad vi känner som betyder något.. eller rättare sagt vad vi på var sitt håll upptäckt.. igår berättade han om några böcker han lånat.. o delade med sig till mig om innehållet.. i dag pratade vi om min semester.. jag funderar på att åka till dalarna några dagar.. hälsa på vänner i Avesta, Sifferbo, Gagnef, Rättvik.. o så kanske jag tittar förbi hos "kära" mor en stund.. - Det sista är inget som du prioriterar, sa han. Men jag förstår dig efter allt du berättat..


Fast semestern är 5 veckor bort o mycket kan hända innan dess.. men jag är nyfiken på vad henens första ord kan tänkas vara.. har många gånger mötts av; Men gud så tjock du har blivit... o hon har sagt samma om bror; Fy vad tjock han är.. Tja, allt är relativt o varken jag eller bror är någon benget.. o jag erkänner att då hade jag kanske 5 kg mer än idealvikten.. nu har jag väl 10 kg..


Jag kan inte förändra andra.. o jag vill inte förändras för andras skull..


Jag vill bara vara lite snäll med mig själv.. så jag fortsätter leta leenden istället för att gå under av bitterhet o önskan att allt kunnat vara bättre..


Btw.. just nu kan det inte vara bättre än det är! =o)



Kommentarer
Postat av: Visionary soul

Tips - ta med den mentala regnjackan (kan gärna få vara verklig också, illskär kanske så att den syns?) när/om du hälsar på mamma! :-) Var snäll mot dig själv, helt rätt tänkt, håll fast i den tanken så att den inte rymmer... :-)

Postat av: Excessa

VS.. har kedjat fast den tanken så den inte rymmer.. fast ibland är kedjan lite gummibandsaktig.. :-)

2006-06-27 @ 19:38:28
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback