Kroppsarbete..

..är ju egentligen rätt skönt.. efteråt i alla fall.. när det känns i varenda muskel att man gjort nytta..
Kanske var det därför jag inte orkade se hela Rain man igår.. halva filmen satt jag o titta.. sen kändes det bättre att lägga mig o se.. haha.. vaknade halv fem o tog mig halvsovande till sängen för att somna om.. o sov där till nästan 10.. sen tog det 3-4 timmar innan startmotorn fungerade o städningen kunde fortsätta.. hade med mig lite energi att tugga på men efter 5 timmar så var risken för huvudvärk i antågande.. men nu är det bara spisen o hallen kvar.. o så ett fönster.. tänk att dom där eländiga färgflagnade o kittlösa fönstren aldrig tar slut.. men som jag bedömer det nu, så är det mindre än 5 timmars jobb kvar.. Nu när jag håller på att flyttstäda så förstår jag varför jag bott där så länge.. har ju alltid misstänkt att det skulle ta en evighet att göra klart,,, om jag vetat hur rätt jag haft så hade jag nog bott kvar till någon kommit o lyft ut mig..

Ända till för 8 år sedan hade jag arbete där jag var tvungen att använda kroppen.. först inom restaurangnäringen.. bara spring o bäring hit o dit.. sen som lantarbetare.. saknar djuren o utearbetet.. många säger att det är ett fritt jobb men det håller jag inte riktigt med om.. mjölkningstider ska passas o djuren ska ha mat.. men det är ju fritt på så sätt att man får vara ute mycket.. fast slitit var det..

Att sitta vid en dator o prata i telefon är inte riktigt samma sak.. det enda som rörs är hjärncellerna.. o visst blir jag trött men det är inte samma trötthet.. Ja, jag vet.. man kan fara på ett gym o trötta ut kroppen.. fast en nackdel är att man åste betala för det.. när man får betalt så är det mycket lättare att röra på sig..

Nu ska jag slappt zappa mellan tittarnas önskekonsert o Broarna i Madison square..

Kommentarer
Postat av: En liten tant

Så rätt du har - när man FÅR betalt är det lättare att röra på sig. Tycker jag som är svårmotiverad till att trötta ut kroppen.

Postat av: Excessa

En liten tant.. jag är också fruktansvärt svårmotiverad om jag måste betala.. även fast jag vet att det känns gott efteråt..

2006-06-24 @ 23:37:18
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback