Du har så vältränade..

.. o starka käkmuskler att jag knappast sett maken till liknande.. säger alltid min tandhygienist när jag gör min halvårliga kontroll hos henne.. o det syns på henne att hon är imponerad.. eller kanske snarare konfunderad.. för jag har sällan o aldrig huvudvärk, eller värk i käkarna.. fast det kanske beror på att de är så vältränade..

Önskar att resten av kroppen var lika vältränad.. fast.. då hade jag ju måsta börjat träna på att gå i sömnen för långt länge sedan.. men.. nää, det är nog skönast att ligga ner när man sover.. o säkrast också.. för då är ju chansen större att man vaknar på samma ställe man somnade.. hade jaget tränat till exempel maraton i sömnen så hade ju uppvaknandestället varit cirkus 4 mil från sängen.. då hade det kunnat bli långt till toan på morgonen..

Hade nästan tänkt göra ett par rulltårtor till jobbfikat imorogn men orkar inte.. var istället o lyssnade på hur nya bangården kommer att påverka vägen till o från centrum.. o det blir nog fint när det blir klart.. om cirkus 4 år eller så..

Idag kom chefen på att hon glömt säga en sak från kundbesöket förra fredagen.. alla de hon träffat hade bara positiva saker att säga om vårat kundbemötande.. De tyckte/tycker att vi Alltid är: Glada! Trevliga! Hjälpsamma!  hmm.. undrar om chefen glömde det ända till nu för att hon inte tycker att kundbemötandet är så viktigt.. Jaget tycker att det är väldigt viktigt.. för det är ju det som gör att kunderna kommer tillbaka..


Men nu är det dax att inta sängen så jag är utvilad innan hårbollarna imorgon =o)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback