Funderar allvarligt på..

.. att ringa återbud till frisören.. och plocka fram trimmern igen.. det börjar kännas jobbigt att varje morgon kamma bort indianfrillan jag vaknar med.. fast det är väl kanske bara en vanesak.. men efter 1 års frisörgående skulle jag väl vant mig nu.. Innan så trimmade jag mig själv i cirkus 7 år.. 1,5 cm stubb.. lättskött.. o så friserade jag mig precis när jag kände att NU är det dax.. kvällar, nätter, helger.. det spelade ingen roll.. det gällde bara att komma ihåg att ladda trimmern..

Jag nekar inte till att det är underbart att sitta och bli omhändertagen 1 timme.. var tredje månad.. men de pengarna kan jag ju lägga på en massör istället o bli hel- eller halvkroppsomhändertagen istället.. nacken och axlarna är nog i större behov av det än huvudet..

Tacksamt nog så har jag en tjock kalufs.. och jag missklär inte i kortkort.. Fast allt klär ju en skönhet.. och inget misspryder en ful.. ;o)

Och till sommaren när det blir varmt kommer kalufsen att kännas som en mössa.. då blir det huvudsvett o kokta hjärnceller.. o kokta hjärnceller är inte att leka med.. långsamma som dom är.. känns som att de simmar i gelé..

Fick åka dragspelsbuss hem idag.. satte mig där det gungar mest.. blundade o drömde jag var ute på havet.. lite tråkigt turen är bara knappt en kvart.. men jag är glad att jag inte somnade för det var en nästanny busschaufför och han vet kanske inte var han ska väcka o släppa av mig.. Fast nu för tiden är det ju inte så illa om jag tar en omväg på 5-6 mil innan jag är hemma.. hmm.. kanske ska testa det någon gång..

Tittade på nyheterna och Freivalds presskonferens.. är inte intresserad av politik eftersom jag tycker att de mest gnäller o skyller på varandra.. men har följt med litegrann.. Som jag förstod det så avgick hon för att journalisterna i Bryssel inte ställt sakfrågor om det hon hade att rapportera om ang valet i Vitryssland (eller vad det var).. och att det var då hon insåg att hon inte skulle kunna göra ett seriöst jobb.. Eeeh..? Nej, det är nog bäst jag håller mig borta från politiker..

o ägnar mig åt att.. vara här.. och nu..


Ställde mig med ryggen mot tegelväggen idag..
blundade och njöt av solen..
lyssnade på steg som gick förbi..
snön och isen var borta och bara sand och grus täckte trottoaren..
lyssnade på varje steg..
de kom först närmare för att sedan fortsätta bortåt..
mot vad..
några var hastiga..
andra eftertänksamma..
som om det bara var ute och flanerade..
de flesta var mjuka i gruset..
andra stampade ner klacken o lät ilskna..
och faktiskt så fanns det de som lät glada..
några minuter med ryggen mot väggen..
njutandes av solen..
..här och nu..

Kommentarer
Postat av: Josephine

fin dikt :-)

Postat av: Excessa

Tack :-)

2006-03-22 @ 20:32:38
Postat av: flasknosen

Du fick mig att stå där vid husväggen och höra det du hörde. En angenäm upplevelse. :)

2006-03-23 @ 12:01:31
URL: http://flasknosen.blogg.se
Postat av: Annela

Indianfrisse verkar intressant. Själv ser jag ut som en i "Leningrad Cowboys" när jag vaknar.

2006-03-23 @ 19:26:23
URL: http://www.mysochpys.blogspot.com
Postat av: Excessa

flasknosen.. Åh, vad kul.. att vara 2 om upplevelser är skönt.. :-)

Annela.. Aah, du är lite tjusig på morgnarna du.. =o)

Undrar vad jag tänkte med.. för indianer har ju vackert svart hår.. hmm.. jaget påminner kanske mer om en igelkott med taggarna både på tvärsan o korsan..
Trimmern känns inte långt bort nu.. snart laddad tror jag..

2006-03-23 @ 20:27:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback