Nog för jag kan ..

.. litegrann om hur det går till på utställning eftersom jag haft både en tik som bara fick blåa band och en som blev både svensk o norsk champion.. men det är rätt stor skillnad på att stå utanför o vänta på att komma in i ringen.. mot att vara innanför o hålla reda på att de som ska in kommer i rätt ordning.. o att resultatlistorna blir korrekta.. jag tror ändå att det blir roligt att vara ringsekreterare..

Först och främst för att det på varje utställning kommer att finnas de som inte har den blekaste aning om hur det går till.. o dem skulle jag vilja ge en så bra start som det bara är möjligt.. sen okmmer jag att få lära mig mycket om olika raser.. hittills är jag helt inkörd på en ras.. som jag älskar av hela mitt hjärta.. men den dagen jag pensioneras kanske jag inte orkar med 60 kg självständig tik i andra änden av kopplet.. Fast det är ju mentaliteten som jag fallit för på just den rasen.. o med lite övning så behöver det inte bli en massa drag i kopplet..

Fast just nu känns en annan ras långt borta.. mest beroende på att jag haft lyckan att ha 2 väldiga individualister.. mmm.. får nog lov att försöka jobba bort de där skygglapparna att det inte finns några andra raser..

Det var en tjej på kursen som kände igen mig.. i höstas när hon var på kennelklubbskvällarna hade jag varit där.. hennes labbetikvalp hade varit lite skraj o inte vågade gå fram till nya människor.. men det hade slutat med att hon o jag hade pusskalas.. tikvalpen o jag alltså.. Av någon anledning så har jag lättare att komma ihåg hundar än människor..

O nu är frågan.. apropå något jag inte kommer ihåg.. vilka är med o tävlar i melodifestivalen ikväll.. o kommer rätt låt att vinna.. Btw.. de som röstar.. röstar de på artisten eller låten..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback