Det är Tur..

.. att man får ändra sig.. hade bokat bil lördag 17 juni men upptäckte att det just precis den dagen är specialutställning i en by nära mig.. o den vill jag ju inte missa oavsett om jag ska flytta eller ej.. men tack o lov så gick det att flytta både grannen o hyrbilen till söndagen efter.. så nu ska jag börja bearbeta vänner o bekanta.. o förhoppningsvis så har de inte så mye för sig helgen innan midsommar.. Det ger sig nog med tiden.. det mesta brukar ju göra det..

I dag på jobbet höll jag nästan på att få spel.. datorn fick tuppjuck.. när jag tryckte på delete så agerade den som om jag tryckt Ctrl/Alt/Delete.. o hur kul är det när jag använder den knappen rätt många gånger per dag..
Det var en aaanings frustrerande att upptäcka o inte veta hur jag skulle göra för att rätta till ett kortkommando som jag inte visste hur jag ens fått dit.. Men en stund..  märkte att den däringa knappen som raderar tecken till vänster, vet inte vad den heter, fungerade lika bra.. o den sitter ju rätt nära delete-knappen så jag styrde bara om mina fingrar till den..

Det var skönt att upptäcka att det fanns ett annat sätt att arbeta.. o så fann vi flera olika söksätt i programmet som vi inte vetat om förut.. så vi har lärt oss en massa nya saker o ting idag.. *Glad*
Fast rätt vad det var så började datorn uppträda som vanligt.. sjöng o nynnade lite alltså.. fråga inte mig vad jag gjort.. kanske var det bara en liten feberatack den råkat ut för..

Gjorde en sökning på
reseplaneraren.. 

08:40  Umeå Ålidhems centrum  12:55 Sundsvall busstation   Expressbuss Y-buss
14:10  Sundsvall busstation          17:45 Umeå busstaion          Expressbuss Y-buss
18:20  Umeå busstaion                 19:30 Vindelns staion            Buss länstrafiken 16

Vilken Tur att man får tid att äta lunch i Sundsvall..
Evenuellt kan resan kortas om man läser in sig på hur lokalbussarna trafikerar stadens gator..

Annars kan man ta cykeln.. med en snitthastighet på 15 km/h så tar det knappt 3,5 timme att trampa dit..
Billigare blir det också.. o motion får man.. o tillfälle till att upptäcka grönskan som börjar sprida sig.. o kanske, kanske möter man en lite hästhov på vägen..

Skrattet bubblar fortfarande i mig..
Och jag konstaterar.. det har vart en positiv dag idag..

o Sveriga leder sin grupp i innebandy-VM.. vunnit 2/2 o ligger lite + i målkolumnen 28-3  =o)

Kommentarer
Postat av: Visionary soul

Alltså, hur kunde delete-knappen byta funktion helt plötsligt? Har du råkat bjuda tangentbordet på en kopp kaffe, eller...? ;-)

Cykla till Sundsvall - längs E4 - näää, jag tror inte det, va...? *fnissar* Ska du på IKEA så får du åtminstone ta med dig en cykelvagn, att dra soffan och soffbordet på... ;-))

Postat av: Excessa

Visionary soul.. Ibland händer underliga saker som inte går att förklara.. kan ju också vara så att delete-knappen önskade sig lite kaffe o jag inte uppmärksammat det.. =o)

Nä, inte cykla Ålidhem, Umeå till Vindeln via E4:an o Sundsvall.. genvägen UTAN Sundsvallslunch är cirkus 5 mil.. bussturen blir nog närmare 60 mil.. *fnissar åt reseplaneraren*

Nog för att jaget är cykelglad men behöver nog en liten husvagn som cykelvagn så hon kan stanna o lura lite emellanåt.. helst en omöblerad sådan så man kan inreda den på IKEA om man nu ändå orkat trampa sig ända dit.. ;-)
o förresten så är soffor ämnade att ligga i, inte dras omkring på E4:an.. ;-))

2006-05-24 @ 22:59:52
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback