Dagstidningen..

..läser jag ibland på jobbet..mest rubrikerna eftersom jag inte riktigt orkar med att hålla koll på alla katastrofer som händer i staden, länet, Sverige o världen.. För det mesta är det Västerbottens folkblad jag bläddrar i.. VK har jag lite svårt för..inte för att den skriver hemskare eller värre, för det har jag ingen koll på vilken som skriver de mest hemska nyheterna.. inte heller har jag koll på om någon av dem är mer höger- eller vänstersympatisk, eller vad det nu heter i politiskt korrekta sammanhang.. men Vk har så mycket blåa färger i sitt tryck och VF har röda.. och jag dras mer till rött.. det är, för mig, mycket vackrare.. och varmare..

Sen har det kanske att göra med att jag förut fått många blåa kläder i paket..o när jag öppnat dem har alltid frågan/uppmaningen kommit; - Är den inte snygg?! Länge tackade jag och neg fint.. Sen började jag försiktigt säga - Jo, det är den.. men det känns inte som att den är jag.. så har givarmunnen snörpts ihop och klämt ur sig att om jag verkligen vill byta så kan jag ju få kvittot.. eller - Ja, om inte du vill ha den så vill jag ha den!!! Men du får pengar så du kan gå och köpa något som passar dig! *snörp*

Många år har jag sagt att jag vill inte ha nåt blått! *basta* Och det har hon hört..korsitaket.. och då kommer det andra paket.. men i paketen finns saker som passar bättre hos köparen än hos jaget.. Fast idag suckar jag bara..antingen skänker jag bort dem till röda korset.. eller om det finns någon som jag tänker det kan passa så ger jag det till den, om den vill ha den förståss..

Jag vill inte..eller rättare sagt; Jag vägrar bli en kopia av någon..oavsett vem den är.. för jag är jag!
Visst finns det saker som jag kanske tar efter någon men då är det på mina villkor, och inget någon annan vill få mig att se ut som..

Förutom reklamen då som gärna skulle se att jag köpte både saker o pinaler så de kan tjäna pengar på min önskan att uppnå något på minsta möjliga sätt.. bland annat så såg jag en träningsmaskin som gjorde under med kroppen.. magen blev som platt som en pannkaka o volangerna försvann till någon annan planet.. benmusklerna vart slanka som en mannekängs spiror.. o så sa en tjej som stod på den - Och det är inte det minsta ansträngande.. hmm.. så man blir inge svettig men bäckenbenet blir så smalt att inte ens det minsta barn kan räkna med att komma ut den vägen.. Åh, vilken underbar maskin.. vill ha..Not! Det ska väl för sjuttsningen kännas att man gör nåt.. o lite svett är väl bara skönt.. i alla fall om det kommer för att man själv vill.. och jag har hört att man mår bra av att bli lite svettig.. hmm.. kan ju också vara alldeles, alldeles.. underbart.. ;-)

Har i alla fall lovat mig att jag ska kliva av vid hållplatsen innan sista trafikljuset 2, 3.. eller 1.. gång i veckan och promenera sista biten.. det blir 3 hållplatser tidigare än hemplatsen.. Sen när kung Bore anländer så ska jag njuta av ljuset och minusgraderna och våga mig ut även på andra promenader..

Flirtis? hmm.. Nää.. har slutat med sånt jag.. i fortsättningen så ska jag bara le.. och vara mig själv..

Kommentarer
Postat av: Visionary soul

Tänk att man påverkas så mycket av form, färg, format, bilder... när det gäller tidningar. Och böcker. Och... hrm, är man likadan när det gäller människor...? Så att det tar jättelång tid innan man upptäcker innehållet... för att man distraheras av form, färg, format, anblicken helt enkelt...? Hmmm... dte är väl okej när det gäller tidningar, men inte vill man vara sådan när det gäller människor...

Och så ska du bara le och vara dig själv - jamen, då har du ju inte slutat! :-) Det är ju precis det det går ut på, flirtandet! :-)

Postat av: Excessa

VS.. mmm.. tror nog också att det kan gälla människor hur lite vi än försöker intala oss om att det är så.. Men när man väl börjar prata så kan, och får, man ändra tankarna.. Det gäller bara att vara öppen för att våga säga Hej.. tror i alla fall jaget.. :-)
Men hörredudu.. nu luras du med mig.. inte alls så jag tänkte.. ska ju, med förströstan, vänta in pensionsåldern.. Men liiite leende kan jag ju vara på vägen dit.. ;-)

2006-11-21 @ 22:35:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback