Gårkvällen..

.. blev egenteligen på tok för sen.. men jag hade trevligt prat med en kille i storstan.. kompisprat alltså.. o kompisprat är alltid svårt att slita sig från.. så när klockan alarmerade i morse hade jag mest lust att slänga ut den.. men om jag skulle slängt ut den så hade jag ändå varit tvungen att kliva ur sängen så då var det ju lika bra att gå upp.. Lyckades med konststycket att undvika att lägga gröten i kaffekoppen, sylten på smörgåsen och kaffet i grötskeden.. fast i duschen så råkade jag ta balsamet före schampot..

Var först på jobbet o när bj kom så hälsade jag henne glatt och Tacksamt Välkommen till ännu en ny spännande dag, och jag är väldigt glad att se Dig! Och det var jag eftersom det går lite kräksjuka hittan o dittan så vet man ju aldrig vilka som kommer eller inte.. bv1 kom också så vi har varit full styrka.. och det har behövts.. men det är tur att det har vart lite lugnare idag o vi har, faktikst, lyckats titta litegrann på nästa vecka.. så det finns ändå lite hopp kvar om att vi ska lösa allt i slutändan..

I gårkväll testade jag också datorn på testadatorn.se ... vet ju inte hur mycket koll den sidan har men jag fick i alla fall grönt ljus.. men det var några fundileringar jag hade så jag skrev ut dem o tog med dem för att rådfråga någon händig datamänniska.. den händigaste jag kunde hitta var J, som jag trodde hade koll.. men han hade lika lite koll som jag.. hmm.. vad konstigt det är att man tror att andra, som dagligen jobbar med datorer o program, ska kunna allt.. men det är mycket specialitet inom det området.. Fast så är det nog inom det flesta områden.. Själv är jag inte specialist på något.. tror jag..

Inte blev det några speciella leenden idag heller.. förutom en litta stund på eftermiddagen då jag plötsligt och obegripligt kände mig 20 år yngre än vad både körkort o legemitaion säger.. det är mycket skumt detta.. fast det varade ju bara några minuter sen kom vardagen återigen ifatt mig.. hmm.. antingen har flirtis haft bortajobb o i eftermiddag var han bara in o kollade posten.. eller också har han vart sjuk men börjar bli lite piggare o är på väg tillbaka i morgon.. Ett hastigt o lustigt besök var det i alla fall med tanke på att min hjärtmuskulatur visade sig fungera alldeles utmärkt.. förhoppningsvis fungerar det även i morgon om nu inte väckaralarmet skrämmer livet ur det..

När jag kom hem så låg ett litet paket i min postbox.. o nu ser jag väldigt bra ut eftersom vindrutetorkarna fungerade när jag var ute på en biltur.. hmm.. fast det har ju inte alls med varandra att göra.. paketet och vindrutetorkarna.. men båda gör så jag ser bra ut.. halsbandet är vackert och precis som gjort för mig.. och jag ser väldigt bra ut när jag har det på mig.. och vindrutetorkarna gör att jag ser bra ut när jag kör bil..

Med tanke på jobbet så blir nog inte morgondagen lika spännande som idag.. fast det vet jag ju inte för någon siare är jag icke.. men med tankar på hjärtmuskulatur så kan morgondagen bli väldigt spännande.. Göta Petter.. var ska detta sluta.. hmm.. behöver nog lite omtankar.. det är ju början jag ser fram emot, inte slutet.. så tokigt det kan bli..

Kommentarer
Postat av: Visionary soul

Jo, den där rackarns kräksjukan har kommit till stan... hade ett möte idag med en som just varit sjuk - hon höll sig så långt borta hon kunde, men de kan ju vara hysteriskt smittsamma, de där kräkisarna... jag håller tummarna att jag slipper.

Och så håller jag tummarna för dig, i morgon - hoppas han kommer tillbaks, och ditt hjärta ska nog tåla det... det tror jag! :-)

Postat av: Nina på Johangården

Lite hjärtgympa ska ju vara bra sägs det... Så gympa på du :-)

Halsbandet vill vi naturligtvis se också... förutom ditt belåtna flin.

2006-11-15 @ 22:26:16
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: det handlar om mig

Massor av omtankar såklart :=)

2006-11-15 @ 22:53:42
URL: http://www.4onlyme.net/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback