Öppnar..

..dörren och möts av 2 glada lejontjejer.. så glad att se dem och känna deras glädje.. ungtjejen studsar nästan på alla fyra i sin iver att komma upp o hälsa ordentligt på mig.. gammtjejen lägger huvudet på min magen o hela hennes uppsyn säger att hon tyck om mig..

L lämnar väskor o visar vad var o en av dem ska ha.. mat, bilnycklar, koppel, handdukar (o de lär behövas tillsammans med mina egna hundhanddukar)..meducin.. och en stor ask choklad; merci! Fast det känns som att det skulle varit jag som gav L en ask merci!

Visst vill de följa matte när hon ska gå men när hon säger Sitt Stanna kvar! så stannar de.. tills dörren stängs..några minuters pip blir det.. buffande på jagets arm o små (? ;) pussar på kinden.. sen inser de att jaget inte tänker tycka det minsta synd om dem för att de blivit lämnade i hennes vård och omsorg.. för jaget är så himskandes självisk,,, och Tacksam för att hon får förtroendet att ha dem här.. o då lägger de sig med en suck mitt på golvet.. hmm.. ska jag träna någe line dance ikväll så får det bli på bordet..

Och jaget inbillar sig att lejontjejerna känner sig lite trygga här hos henne..

Dagen i dag är en dag att bevara i minnet!

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Nog känner de sig trygga hos dig... de bara spelar lite för galleriet. Jag tror att du är en som har tumme med hundar, förstår du.

Postat av: Excessa

Nina.. De orden värmer.. Tack!
*Viskar* i andra känner man igen sig själv!

2006-11-17 @ 23:01:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback