En nysning..

.. väckte mig i natt.. o det har aldrig förut hänt mig.. täppt i näsan var jag också.. o hostig.. somande om och vaknade av att jag låg med alarmklockan i handen.. o jag kände mig lika snuvug som i natt.. fast det gick över efter att jag ätit morgongröten.. så då måsta jag ju ändå fara till jobbet.. o de andra var nog lite glada att jag kom för bästa jobbkompisen var tvungen att åka hem redan vid lunch eftersom hon inte hade någon bäbbevakt.. o chefen hade 1000 lönefrågor och lite annat som hon var tvungen att reda ut.. själv hade jag flera resor och hotell att beställa till nästa vecka.. så ingen hade tid med det dagliga.. ändå lyckades det dagliga lösa sig.. *skumt*

Bästa Vickan2 började idag.. innan hon kom så pratade vi om vem som skulle visa henne vad.. och bj sa till chefen att hon får ta gunden med programmet eftersom vi hade full tupp.. hmm.. när bv2 kom in till oss o satte sig vid datorn så hade hon noll koll.. för chefen hade glömt (?) det vi kommit överens om.. så det blev lite hektiskt.. men bv2 fick i alla fall komma igång lite.. o hon vågade prova.. ringde till o med till några kunder och meddelade deras måndagsjobb.. jag var o faxade just då o när jag kom tillbaka sa jag att det var bra gjort, - Och det var ingen som slog dig? ;-) - Nej, kan du tro, det var ingen alls som slog mig.. ;-D
När hon skulle skriva ut en beställning o faxa den så råkade hon glömma 1 liten tabb så istället för 1 sida blev det 396.. Åjdå, sa jag.. bara 396.. så du tänker börja med att hjälpa de andra kontoren.. det brukar jag också göra.. :-D Vi fixade till det o lyckades ta bort den utskriften.. Visst kostar papper men lite lärpengar får man räkna med.. det finns även förvirringspengar som man får räkna med dyker upp imellanåt.. men papperspengar är inte så livsviktiga för man kan använda baksidan till annat ..

Det blev inte så många minuter till allmänt prat men det verkar som att vi, bj, bv2 och jag, har ungefär samma humor.. o humor är viktigt.. att man kan vänligt kan skoja med varandra.. och innan hon gick så sa hon att hon längtar till torsdag då hon ska komma nästa gång.. Jag måste erkänna att jag också ser fram emot det.. för positiva människor kan man aldrig få för mycket av..

Flirtar däremot ska man vara lite försiktig med för man vet aldrig vars det bär hän.. tog tidig fm-fika eftersom bj skulle avgå vid 12,20.. o när jag, tidigt står vid kaffemaskinen så kommer flirten.. också tidig.. ja, alltså inställer sig i fikarummet tidigt.. o spontant så sätter vi oss.. på varsin stol alltså.. att det råkade bli stolarna bredvid varandra var alls ingens mening.. det bara bidde så.. o hur dumt skulle det se ut om vi hade satt oss vid varsitt bord med ryggen mot varandra.. Min lunch blev ju också tidig.. lugnt o stillsamt var det.. ett stund till avkoppling.. sen kommer flirten.. han hade varit ute några timmar o var lite frusen.. när jag var klar så gick jag ut och rastade paraplyet eftersom det behöver rastas imellanåt så det inte möglar.. o plötsligt så kommer flirten ut o går åt andra hållet så han ser mig inte.. oooppsi.. min hosta vaknade visst.. hmm.. men det resulterade i att jag fick trevligt sällskap en stund för han råkade höra mig.. o trevligt sällskap en stund kan man, Jag, ju inte säga nej till.. ;-)

Hittade T igår på hitta.. han hade köpt nytt SIM-kort men valt att inte göra det hemligt.. skckade en omtankekram till honom o en stund senare ringde han, glad att jag sett hans nya nr.. Han hade varit i en djup svacka och sabbat koderna till det andra kortet.. Hans historia är inte alls rolig och jag har förståelse för hans sinnesstämning.. och jag tror inte att det är för att vara elak mot mig han ibland "försvinner".. Jag kan inte rädda honom från hans "spöken" men jag kan finnas här som en vän.. en kontakt till yttervärlden.. men T ger mig många goda och glada sms.. så egentligen är jag, än en gång, bara självisk.. o tänker bara på mig själv..

Annars har det inte hänt mycket.. har bara blivit lite blåst idag... men endast då jag gick i motvind.. o det var bara ett tiotal meter.. vädermännen, och kvinnorna, varnade ju för stor storm här i v-botten och att man inte ska ge sig ut på vägarna i onödan.. visst har det blåst lite.. o i em så snöade det på tvärsen.. men jag kände mig nödd att åka o köpa chips (som jag inte ätit på ett halvår.. tror jag).. förardörren var igenisad så jag fick kravla mig in via passagerardörren.. hade jag tänkt efter så var nog det en liten mening med igenisad förardörr.. men de tankarna struntade jag i.. o vig är jag ju som en potatissäck så det var inga problem alls.. men jag fick möjlighet att testa ABS-bromsarna och de fungerar alldeles utmärkt! Men tro nuinte att jag testar i närheten av andra trafikanter.. nej, jag testar där ingen annan finns.. tog mig både till o från macken utan incidenter.. o det snöade inget på vägen.. o chips fick jag o de är underbart goda.. Nyttigheten, däremot, lämnade jag långt bort i skogen..

Går jag ut på balkongen så ser jag en björkallé som sträcker sig åt båda hållen.. björkarna har fortfarande kvar en del gyllengula höstlöv.. och gatlampornas sken återspeglas i det tunna, vita snötäcket som ligger på backen..

Dagen I dag har gett mig många sköna bilder att bevara i minnet.. Gott!

I morgon tror jag att jag ska ta en prommis runt sjön.. eller också kanske jag ska sluta röka.. men om jag gör det så kan jag ju inte fortsätta oooppsi-hosta.. o guu vet vad jag missar om jag slutar oooppsi-hosta..

En underbart skön helg önskar jag Dig!

Btw.. nysningen som väckte mig var min alldeles egen.. =o)

Kommentarer
Postat av: Visionary soul

Men kära du... vi kanske rentav skulle kunna vinka åt varann, genom fönstren!? Det vore ju hur lätt som helst att träffas, egentligen...

Postat av: Excessa

VS.. ja, det kanske vi kan.. vinka alltså.. har mina aningar om att vi bor åt samma håll.. o visst skulle det vara lätt o träffas.. kanske ta en promenad någon solig dag?

2006-10-29 @ 15:07:23
Postat av: Manx

"Den enda tidpunkt då vi kan låta bli att nysa är medan vi sover. Faktum är att det är fullständigt omöjligt att nysa i sömnen. Även om näsborrarnas känselnerver registrerar irriterande dammpartiklar, förmår hjärnan inte sända besked till musklerna."

Från Illustrerad vetenskap. Är du ett vetenskapligt fenomen? Ring redaktionen!

2007-11-23 @ 11:58:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback